UFC

Conor otkrio što ga tjera naprijed: ‘Želim imati kompilacije poput Mikea Tysona i Muhammada Alija‘

Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Ostavština je ono za što se Conor McGregor namjerava boriti do kraja svoje karijere

Conor McGregor zaradio je više novca nego bilo koji MMA borac do sada. Zapravo, zbrojite imovinu idućih nekoliko najbogatijih, a vjerojatno će i dalje imati više. Vlasnik je i nekoliko uspješnih poslova te njegovo bogatstvo samo raste. Unatoč tome, motiviran je za povratak i vrlo aktivnu godinu te je najavio kako se još dugo vremena namjerava boriti.

Prema izvorima na internetu, Conorovo bogatstvo iznosi 120 milijuna dolara, a on sam tvrdi da njegovo daljnje širenje nije ono zbog čega nastavlja karijeru. Na UFC 257 konferenciji za medije otkrio je kako je ciljeve po pitanju financija ispunio te da je ono što sad želi upisati se zlatnim slovima u sportsku povijest te stati rame uz rame s najvećima koji su ikad ušli u ring ili bilo koje drugo profesionalno sportsko borilište.

"Ljudi, ja se osjećam kao da sam tek započeo. Puno mi ljudi govori kako sam postigao sve što sam mogao, kako sam bogatiji od Dane (to još uvijek ipak nije, op. a.) i da se nemam zašto više boriti. Ali, ja želim biti ovdje, želim se boriti za fanove. Mlad sam čovjek i imam puno toga iza i ispred sebe. Ali, znate što? Sav novac, sve titule, to je nešto što dođe i ode. Znate li što ostaje? 'highlightsi' iz borbi. Inserti najboljih poteza boraca. Pogledajte kompilacije Roya Jonesa Jr., Mike Tysona, Muhammada Alija, ja ih gledam i danas. Želim tako nešto. Želim da moja kompilacija bude poput filma. To je ono prema čemu ja gledam. Želim da jednog dana mogu sjesti sa svojim sinom i s ponosom gledati što sam napravio. To je moj život i molim vas ne pokušajte me se riješiti. Ja sam pomogao izgraditi ovo i tu sam. Imam motivacije koliko god treba. Zašto se borim protiv Dustina? Znate što radi pravi dvostruki prvak? Ono što je već napravio, on to ponovi, to radi pravi prvak!", odgovorio je Conor novinaru koji ga je upitao za motivaciju.

Ispred njega je godina u kojoj bi čak mogao postati kandidat za napad na pojas profesionalnog boksačkog prvaka. Kad bi to postigao, a predsjednik WBC-a Mauricio Sulaiman tvrdi kako je Conor itekako ozbiljan kandidat za napad na titulu prvaka, došao bi do nečega što se ne tako davno činilo nezamislivim. No, McGregor je već srušio neke barijere pa se nitko neće začuditi ako tome pridoda i ovu.

Linker
16. travanj 2024 02:54