UFC

Costa odgovorio na Vettorijeve prozivke: ‘Borit ću se s tim kretenom‘

Paulo Costa
 Screenshot (youtube, Mmajunkie)
Čini se kako je Marvin Vettori nakon poraza na UFC 263 priredbi već pronašao idućeg protivnika

Talijan je na UFC 263 doživio poraz u borbi za pojas srednje kategorije. Njegov niz od pet pobjeda prekinuo je Israel Adesanya jednoglasnom sudačkom odlukom. Ipak, Vettoriju nije trebalo puno razmišljanja oko borca kojeg vidi kao svog idućeg protivnika. Vettori je u izjavi za ''BT Sports'' netom nakon borbe prozvao Paula Costu kojeg je pritom nazvao i pijancem. Talijanski borac pritom se referirao na Costinu izjavu kako je popio bocu vina noć prije svoje borbe za pojas, također protiv Israela Adesanyje.

Costa nije posebno impresioniran Vettorijem i njegovom prozivkom, a nismo dugo čekali na odgovor drugorangiranog Brazilca. Brazilac je na svom Twitter profilu napisao:

''Borit ću se s ovim kretenom ukoliko se pojavi ovakav.'' priloživši sliku Vettorija s naopako obučenim kratkim hlačicama.

Ostaje za vidjeti što UFC-ovi matchmakeri misle potencijalnom obračunu dvojice bivših izazivača. Svakako ima smisla upariti Vettorija i Costu, no ne treba zaboraviti na Costine žalopojke vezane za plaću boraca, kao i na Whiteov odgovor koji možete pročitati OVDJE

Gotovo sigurno je da Costin protest neće naići na odobrenje UFC-ova vodstva, a jedino pitanje je koliko dugo će Costa biti uporan. Marvin Vettori zasigurno će se okrenuti Darrenu Tillu s kojim se trebao boriti u travnju na ''UFC on ABC 2'' priredbi. Till je tada otkazao meč zbog ozljede zbog loma ključne kosti, a Vettori je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Kevina Hollanda koji je borbu prihvatio na ''short notice'' devet dana ranije.

Linker
20. travanj 2024 02:45