UFC

Dana White: ‘Sean O‘Malley je spreman za Yana, u najboljim je godinama za borbu‘

Dana, O‘Malley i Yan

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Uskoro će imati najteži test u karijeri

Iako je Sean O‘Malley još od svog dolaska u UFC gradio sve veću bazu fanova iz priredbe u priredbu, pored popularnosti je uvijek bila prisutna doza kritike prema ovom borcu bantam kategorije. Uvijek mu se predbacivalo kako previše priča a ne bori se protiv dostojnih protivnika, što je izgleda urodilo plodom jer se Sean u sljedećoj borbi susreće s jednim od najboljih boraca kategorije i prvim izazivačem, Petrom Yanom.

Kada su rangirani borci u pitanju, O‘Malley je jednom izgubio i to protiv Marlona Vere, a druga borba protiv rangiranog borca je završila kao ‘no contest‘ zbog slučajnog uboda u oko. Tu se radilo o Pedru Munhozu, a s obzirom da je Sean prošao bez težih posljedica te borbe, UFC ga je gurnuo ‘u vatru‘ protiv prvog izazivača kategorije.

Međutim, Dana White smatra kako je O‘Malley i više nego dorastao tom izazovu: ‘‘Samo je jedan način da saznamo, a ljudi špekuliraju već dugo. Kad razmislite o tome, O‘Malley ima samo 27 godina, ali se već jako dugo bori. Klinac je u svom primeu, a u trenutku borbe će imati 28. Spreman je.‘‘

O‘Malley i Yan borit će se na UFC 280 priredbi, koju predvode Charles Oliveira i Islam Makhachev borbom za titulu u lakoj kategoriji. Također, na istoj priredbi će biti održana i borba za titulu u bantam kategoriji između Sterlinga i Dillashawa, što će sigurno zanimati Yana i O‘Malleyja.

Linker
20. travanj 2024 02:54