UFC

Dana White ugasio Usmanove snove: ‘On se ne želi boriti protiv Canela, prekinimo s tim sranjem‘

Dana White

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC-ov predsjednik osvrnuo se na potencijalni boksački meč Usmana i Canela Alvareza

UFC-ov prvak velter kategorije Kamaru Usman izuzetno je zainteresiran za izlet u boks. Međutim, Usman nije zainteresiran za bilo kakav boksački meč, nego za onaj protiv Canela Alvarez. Meksikanac je jedan od najboljih i najpopularnijih boksača na svijetu, a no Kamaru tvrdi da novac nije motiv za takav meč.

Jeste li ikada vidjeli da dvojica pound-for-pound najboljih boraca u svojim sportovima odrađuju meč jedan protiv drugog? Tko je pound-for-pound najbolji boksač na svijetu u ovom trenutku? Ne radi se o novcu, nego o onome što me motivira da ustanem iz kreveta, o onome što me plaši! Želim se boriti protiv Canela.‘‘, objasnio je Usman prilikom intervjua za ESPN.

Ipak, čini se kako od toga neće biti ništa. Naime, predsjednik UFC-a Dana White danas je odbacio mogućnost da se takva borba dogodi. Poznato je kako UFC i White nisu voljni puštati borce pod ugovorom u druge sportove pa čak niti u mečeve s borcima iz drugih MMA promocija. Conor McGregor bio je iznimka, kao i u većini drugih slučajeva. Međutim, čini se kako Usman neće biti te sreće i želje mu neće biti uslišane.

‘‘Gledao sam borbu Canela večeras. On se ne želi boriti s Canelom, ne želi to. Dajte molim vas, prekinimo s tim sranjem. Ako Canelo želi doći kod nas, u redu, super borba. Obojica su pružili nevjerojatne nastupe (proteklog vikenda).‘‘, rekao je White na konferenciji za medije, netom nakon UFC 268 priredbe.

Inače, Usman i Canelo nastupali su proteklog vikenda, u ranim nedjeljnim satima. Nigerijac je uspješno obranio svoj pojas u UFC-ovoj velter kategoriji, savladavši Colbyja Covingtona jednoglasnom odlukom sudaca. Canelo Alvarez s druge strane nokautirao je Caleba Planta u 11. runde i time je ujedinio sva četiri pojasa u super srednjoj kategoriji.

Linker
20. travanj 2024 03:45