UFC

Daniel Cormier smatra da Derrick Lewis više ne pripada vrhu: ‘Svejedno će nokautirati Spivaka‘

 Daniel Cormier i Derrick Lewis

 Steven Ryan/Getty images/Profimedia
U subotu ćemo doznati je li Lewis uistinu u boljoj formi, ali pobjeda protiv Spivaka mu je imperativ ako želi ostati na vrhu

Derrick Lewis je skupio tri poraza u posljednja četiri nastupa, a nokautom ili tehničkim nokautom je izgubio sva tri puta. Pobijedio je u ta četiri meča jedino Chrisa Daukausa, tako da mu je subotnji meč od velike važnosti. No, neće imati nimalo lagan zadatak jer ga čeka odlični Sergey Spivak.

Nedavno je Lewis pokazao kako se vratio u formu, no kako će to u realnosti izgledati, saznat ćemo u subotu. Nakon što im je krajem prošle godine borba propala tokom same priredbe, UFC je Lewisa i Spivaka uspio ponovno upariti za ovu subotu. Koliko je ovo važan meč za Lewisa svjestan je i Daniel Cormier, koji je na tu temu rekao:

‘‘Ne znam je li Spivak taj tip. Ne želim ga uvrijediti, jer mi se sviđa taj klinac. Mislim da je jako dobar tip. Također mislim da je dobar borac. No Lewis i dalje gubi od likova koji su rangirani vrlo visoko, tako da nisam siguran je li Spivak na tom nivou‘‘, rekao je Cormier u ‘‘DC&RC‘‘ podcastu.

‘‘Ja bih se dao kladiti da će Derrick pobijediti u toj borbi. Mislim da će ga nokautirati, no isto tako mislim da Lewis više ne pripada vrhu. Ne znam može li još uvijek nokautirati 10., 11. ili 12. lika u diviziji, ne znam jesu li dobri kao ranije‘‘, dodao je.

Lewis je uistinu gubio od ponajboljih boraca, a odličan niz od četiri pobjede mu je prekinuo Ciryl Gane. Tai Tuivasa i Sergei Pavlovich su ga također završili, tako da će nam subotnja borba dosta toga reći. Ukoliko uistinu ne uspije pobijediti Spivaka, vjerojatno će se morati zapitati što će dalje sa svojom karijerom.

Linker
19. travanj 2024 06:32