UFC

Daniel Cormier smatra da je ovo jedini logičan protivnik za Islama Makhacheva: ‘Ovdje UFC sigurno pobjeđuje‘

Islam Makhachev

 GIUSEPPE CACACE/AFP/PROFIMEDIA
Daniel Cormier se na svom YouTube kanalu osvrnuo na nastavak bivšeg timskog kolege Islama Makhacheva

UFC-ov komentator i bivši prvak u dvije kategorije Daniel "DC" Cormier se na svom YouTube kanalu osvrnuo na potencijalni meč između trenutnog dagestanskog prvaka u lakoj kategoriji Islama Makhacheva (25-1) i bivšeg "interim" prvaka Dustina "The Diamonda" Poiriera. "The Diamond" je nakon svog maestralnog nokauta nad Benoitom Saint Denisom na UFC 299 priredbi prozvao Islama koji je na društvenim mrežama prihvatio tu ponudu o čemu smo već pisali.

Islam Makhachev i Daniel Cormier su bili zajednički timski kolege (AKA) te se vrlo dobro poznaju. Govoreći za svoj YouTube kanal Cormier je dao par zanimljivih argumenata u korist ove potencijalne borbe. U očima UFC-ovog "Hall Of Famera" obojica su velika imena te kako kaže ili će Islam odnijeti najveću pobjedu u svojoj karijeri ili će "The Diamond" konačno ostvariti svoj nedosanjani san o tituli prvaka.

"U ovoj situaciji UFC pobjeđuje. Islam se želi boriti, pa mislim da bi se morali potruditi da se ovo dogodi što prije moguće. Ako radi, radi. Za Dustina je ovo masivna šansa. Sviđa mi se ovo, ‘zapišite me‘. Ne možete praviti magiju na silu, ali se možete potruditi da do magije dođe. Makhachev vs. Poirier. Bit će to velika borba" rekao je oduševljeni Cormier.

Linker
10. travanj 2024 08:09