UFC

Diego Sanchez deset dana prije održavanja otkazao borbu protiv Donalda Cerronea

Diego Sanchez
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Na oproštajnu borbu Diega Sancheza morat ćemo još malo pričekati

Borba velter kategorije između dvojice bivših timskih kolega, Diega Sancheza i Donalda Cerronea trebala je imati ulogu sunaslovne borbe UFC on ESPN 24 priredbe, koja se održava 8. svibnja. No, taj već itekako pogođeni program doživio je još jedno otkazivanje bitne borbe, nakon što se Sanchez povukao iz nje.

39-godišnjem Diegu (30-13, 19-13 UFC) trebala je to biti oproštajna borbe, nakon čak 16 godina u promociji, u koju je pristigao kao pobjednik prve sezone Ultimate Fightera. Od svih aktualnih UFC boraca, upravo on je najdulje u promociji bez prestanka te je pružio neke od najpoznatijih borbi svih vremena. Kako su mu performanse posljednjih godina izrazito pale, njegovi bližnji uspjeli su ga nagovoriti da karijeru ove godine završi, a UFC mu je pružio priliku da to bude protiv još jednog velikog i poznatog imena.

Ipak, godinu dana mlađi "Cowboy" dobit će na kraju novog protivnika, budući da je UFC donio odluku kako ga žele ostaviti na programu. On je trenutno u situaciji gdje mu je pobjeda imperativ, budući da je spojio četiri poraza. Bivšeg izazivača za titulu lake kategorije ta činjenica nije previše uznemirila, no pitanje je koliko bi palo zanimanje za njegove borbe da još jednom poklekne.

Ovo je još jedan veliki udarac za ovu priredbu, budući da je ista već ostala bez glavne borbe, nakon što se ozlijedio TJ Dillashaw, koji je priredbu trebao predvoditi svojom povratničkom borbom protiv Coryja Sandhagena. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, pretpostavlja se kako će glavna borbe postati okršaj između Michelle Waterson i Marine Rodriguez.

Linker
04. svibanj 2024 04:05