UFC

‘Do Bronx‘ već zna kako će izgledati presudni trenutak u meču za UFC-ov pojas

Charles Oliveira
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
‘Sigurno neću bježati poput Hookera. Naprotiv, za svaki njegov pokušaj, imat ću još jači odgovor‘

Charles Oliveira puca od samopouzdanja i uvjeren je da ima sve što mu treba da postane novi UFC-ov prvak u lakoj kategoriji.

Dana White i UFC konačno su se prije nekoliko dana pomirili s time da Khabiba Nurmagomedova više neće gledati u svom kavezu, a nedugo nakon toga potvrdili su i da ćemo u meču za upražnjenu titulu vidjeti Brazilca Oliveiru i Michaela Chandlera.

"Ako me sruši, napravit će mi uslugu, ali vjerujem da će uglavnom pokušavati borbu zadržati na nogama i ponoviti ono što mu je prošlo za rukom protiv Dana Hookera. No, ako ima samo jedan dobar udarac, ja sigurno imam puno više kombinacija", izjavio je Oliveira za Sherdog.com pa dodao:

"Sigurno neću od njega bježati poput Hookera. Naprotiv, za svaki njegov pokušaj, imat ću još jači odgovor. Naravno da Chandler zaslužuje priznanje za pobjedu u debiju, ali da Hooker u tjednu borbe nije bio toliko zabrinut pričajući sranja o meni, siguran sam da bi imao bolji nastup."

'Do Bronx' ističe i da je itekako napredovao u hrvanju te da je to dio igre kojem će se posvetiti i za borbu s Chandlerom. No, iako mnogi očekuju da bi do novog slavlja mogao stići 'submissionom', Charles najavljuje pobjedu nokautom.

"On ima vrlo jake ulaze i tu ću ga zahvatiti s kontrom", prognozira Oliveira.

Postane li 15. svibnja na UFC-u 262 Khabibov nasljednik, Brazilac bi za idućeg suparnika mogao imati uspješnijeg iz još uvijek neslužbenog meča Conora McGregora i Dustina Poiriera.

"Conor je stvarno opasan u prve dvije runde, ali mislim da će Poirier s više iskustva i aktivnosti pobijediti i u njihovoj trećoj borbi. No, moj je fokus sada isključivo na Chandleru. U ovoj je kategoriji svaka borba jedan drugačiji rat", zaključio je Oliveira.

Linker
23. travanj 2024 16:43