UFC

Dogodilo se ono što je i najavio, Gane u najvećem meču karijere lovi priključak teškaškom vrhu!

Ciryl Gane
 SEYLLOU/AFP
Neporaženi francuski udarač novom će pobjedom pokušati izboriti TOP 5 poziciju

Ciryl Gane pogodio je kada je prije nekoliko tjedana prognozirao da bi za idućeg protivnika mogao imati Jairzinha Rozenstruika!

"Postoje neke već ugovorene borbe, a Rozenstruik nije dio njih, tako da mislim da je on taj tip", govorio je Gane kada je razgovarao s predstavnikom MMA Junkie portala, a francuski La Sueur u srijedu je javio da je upravo taj meč dogovoren za priredbu koja nas čeka 13. ožujka.

Gane (7-0) još je uvijek neporažen u svojoj karijeri, a u ovaj meč trebao bi ući nakon što je u prosincu sredinom druge runde nokautirao bivšeg prvaka Juniora dos Santosa. 'Bon Gaminu' će ovo biti peti nastup pod okriljem UFC-a i prilika da uđe u TOP 5 teške kategorije (trenutno je sedmi na ljestvici izazivača).

Surinamski nokauter Rozenstruik (11-1) ovom će prigodom braniti svoju treću poziciju na službenom rankingu, ali i loviti prvu pobjedu nakon meča s JDS-om kojeg zaustavio u kolovozu prošle godine. 'Bigi Boy' u dosadašnjoj karijeri ima 11 pobjeda i samo jedan poraz koji mu je na UFC-u 249 za samo 20 sekundi borbe nanio Francis Ngannou.

Spomenimo i da se nekoliko sati ranije pojavila vijest da ćemo istoga dana na istoj UFC-ovoj priredbi gledati meč Leona Edwardsa i Khamzata Chimaeva.

Linker
20. travanj 2024 02:04