UFC

Ferguson optužuje McGregora da izbjegava doping testove: ‘Šest mjeseci ga nisu testirali‘

Tony Ferguson

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Smatra da se uspio izvući iz rigoroznog sustava testiranja

Slavni Irac testiran je ukupno 62 puta otkada je američka antidopinška agencija počela provoditi testiranja unutar MMA promocija, ali ovoga puta McGregor nije bio testiran već duže vremensko razdoblje. Ove godine, a moguće i u posljednjim mjesecima prošle godine Conor nije bio podvrgnut antidopinškim testovima. Tony Ferguson smatra kako se Conor izvukao iz rigoroznog sustava testiranja u kojem su borci konstantno testirani od strane USADA-e.

McGregor se dugo vremena oporavljao od loma noge koji je zadobio u svojoj posljednjoj borbi protiv Dustina Poiriera, ali to ga nije spriječilo da na svojoj skupocjenoj jahti plovi po svijetu. Ta sva putovanja su uvelike otežala USADA-i da prati McGregorovo kretanje i potencijalno ga uspije 'uloviti' za testiranje. Na tu temu se osvrnuo i UFC-ov veteran Tony Ferguson u svojem intervjuu za "an interview with The Schmo".

"Mislim da njega USADA nije testirala sigurno pet ili šest mjeseci već. On je uvijek na brodu (boat), ali ja sam zato pravi BOAT (Best of all time), najbolji borac svih vremena! GOAT (Greatest of all time) dođu i odu, ali najbolji svih vremena je samo jedan. Conor McGregor se skriva na brodu tako da ga ne mogu pronaći i testirati!"

Tony Ferguson je nedavno pretrpio težak nokaut u borbi protiv Michaela Chandlera nakon kojeg se našao pod medicinskom suspenzijom. Ono što smo vidjeli u toj borbi je jako dobro Tonyjevo izdanje sve dok nije dobio udarac nogom posred brade. Unatoč nizu od četiri poraza ipak je pokazao da je u njemu ostalo još žara i da se može vratiti na uzlaznu putanju. Neki od drugih potencijalnih protivnika za Fergusona je također i Conor McGregor.

Linker
20. travanj 2024 18:10