UFC

(FOTO) Bivša UFC izazivačica skinula sve sa sebe i podijelila fotografije na društvenim mrežama

Claudia Gadelha
 screenshot (YouTube)
Claudia Gadelha u posljednje vrijeme nikako ne može doći na ‘zelenu granu‘ s rezultatima

Jedna od najpopularnijih i najpoznatijih borkinja svijeta, Claudia Gadelha, vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Najviše na Instagramu, gdje ju prati gotovo milijun ljudi i gdje je do sada objavila gotovo dvije tisuće fotografije. Ipak, dvije objavljene u posljednje vrijeme dobile su posebnu pažnju. Naime, riječ je o jednom posebnom foto "sessionu", odakle su fotografije došle uz posebnu poruku.

32-godišnja Gadelha, koja u posljednje vrijeme nije u najboljoj formi, niti blizu onoj iz vremena kad su Joanna Jedrzejczyk i ona gajile jedan od najvećih rivaliteta u svijetu MMA-a, odlučila je skinuti sve sa sebe. No, na niti imalo vulgaran način, a i sama poruka vrlo je snažna.

"Poznavati sebe toliko dobro da su odrazi u zrcalu ostalih potpuno nebitni. To je sloboda", napisala je Gadelha pored prve fotografije, da bi nekoliko objava nakon toga došla još jedna.

"Nosi svoju ranjivost poput krune. Vrijeme je sazdano od trnja i divljih cvjetova", poruka je pokraj druge fotografije.

Claudijina popularnost nažalost blijedi s rezultatima te Brazilka na bilo koji način pokušava ostati relevantna. No, svaki put kad je u posljednje vrijeme trebala iskočiti prema vrhu, doživjela je poraz. Tako se dogodilo i u posljednjoj borbi, kad je bolja od nje bila Yan Xiaonan, prekinuvši joj niz od dvije pobjede. Claudia je trenutno rangirana kao sedma borkinja ljestvice izazivačica UFC-ove slamka kategorije. Ukupno je u karijeri upisala 18 pobjeda i pet poraza, dok je kao UFC borkinja na omjeru 7-5. U promociji je od samog uvođenja njene kategorije.

Linker
25. travanj 2024 08:22