UFC

(FOTO) Charles Oliveira pokazao novu tetovažu: Leđa je ukrasio jako lijepim uratkom

Charles Oliveira (lijevo) i William Esposito

 Instagram (charles Oliveira)
Bivši prvak UFC-ove lake kategorije poznat je kao veliki ljubitelj tetovaža

Brazilac Charles Oliveira kotirao je kao jedan od najboljih boraca na UFC-ovom rosteru sve do 10. mjeseca protekle godine i borbe protiv Islama Makhacheva. Dagestanac je te večeri u Abu Dhabiju lakoćom porazio Oliveiru, a na predaju ga je prisilio u 2. rundi borbe.

Iako je Oliveira borac koji drži UFC-ov rekord kad su pobjede ‘‘submissionom‘‘ u pitanju (16), Islam Makhachev nadjačao ga je i u tom segmentu te ga je prisilio na predaju gušenjem (‘arm triangle‘ gušenje).

‘‘Do Bronxu‘‘ je to bio prvi poraz nakon 11 uzastopnih pobjeda i odlučio je uzeti kraću pauzu od nastupanja. Nudili su mu čelnici UFC-a nastup na UFC-ovom eventu održanom prije tjedan dana u Rio de Janeiru, ali Oliveira je jednostavno trebao odmor nakon frekventnih nastupa proteklih godina.

Nanizao je Oliveira pobjede prekidom protiv boraca kao što su Michael Chandler, Dustin Poirier i Justin Gaethje, a ne planira Brazilac odustati od samog vrha lake kategorije. Makhachev je bio dominantan, ali Oliveira planira izboriti novi napad na titulu do kraja ove godine.

Povratak u kavez možemo očekivati negdje u četvrtom ili petom mjesecu, a Beneil Dariush spominje se kao najizgledniji protivnik. Porazi li Oliveira opasnog Dariusha, lako je moguće da izbori novi napad na titulu.

Izborio on napad na titulu ili ne, njegovo ime ostat će debelim slovima upisano u povijesti najjače svjetske MMA organizacije. Charles Oliveira vrlo je uzbudljiv i ubojit borac, a ujedno i bivši prvak. Majstor je za pobjede prekidom, njegova karijera sjajna je motivacijska priča, a Oliveira neke dijelove svog života voli prikazati i kroz tetovaže.

Oliveira na prsima ima istetovirana lica svojih roditelja i svoje kćerkice Tayle, a tijelo mu je ispunjeno s još pregršt tetovaža. Jednu jako veliku dodao je i na svoja leđa.

‘‘Još jedan veliki posao završen s mojim bratom Williamom Espositom. Jako sam zahvalan na 11 sati napornog rada.‘‘, napisao je Oliveira u svojoj objavi na Instagramu i pritom je pokazao tetovažu na svojim leđima.

Glava lava sada krasi njegova leđa, a iznad lavlje glave vidi se i natpis na kojemu piše ‘‘Oliveira‘‘, dok je na stražnjoj strani vrata vidljiv i logo ‘‘Chute Boxe‘‘ dvorane koju vodi Diego Lima. Te tetovaže imao je i prije ovog lava koji sada krasi veliku površinu njegovih leđa.

Mnogi su impresionirani ovim odličnim uratkom i Oliveira polako dobiva status borca s najboljim tetovažama u UFC-u. Hoće li uspjeti vratiti i status najboljeg borca UFC-ove lake kategorije, saznat ćemo u mjesecima koji su pred nama.

Linker
23. travanj 2024 08:56