UFC

(FOTO) McGregor odradio novu seriju neukusnih objava: ‘COVID je dobar, a otac je loš?‘

Conor McGregor
 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Nekoliko nedugo nakon objave obrisanih poruka uputio je Conor McGregor svojim oponentima

Iako se stvorio dojam kako Conor McGregor polako vraća svoj život u normalu te da bi posljednja događanja mogao ostaviti iza sebe, svi koji su to pomislili su očito u krivu. McGregor je odabrao trenutak za novu seriju neukusnih i apsolutno nekorektnih poruka, a za to je odabrao u posljednje vrijeme izuzetno popularnu "tweet and delete" metodu. Ukratko, ono što je postavio na Twitter brzo je i obrisao, no naravno ne dovoljno brzo da to netko od medija ne uhvati.

Nedugo nakon Conorovog poraza od Dustina Poiriera, Khabib Nurmagomedov napisao je kako je tim putem dobro pobijedilo zlo. Vjerojatno motiviran tom objavom, čak 16 dana kasnije javio se Irac.

"COVID je dobar, a otac je zao?", upitao je McGregor, a trebalo bi svima biti jasno na što je aludirao. Khabibov otac Abdulmanap preminuo je sredinom prošle godine upravo od posljedica spomenute bolesti.

image
Screenshot (twitter)

Bila je tu i objava vezana uz poraz koji je doživio. On i dalje ne priznaje Poirierovu pobjedu, barem ne metodu kojom je službeno on do nje došao.

"Skakanje u giljotinu nije rušenje. Primanje udarca u nogu nije blokiranje istog. Liječnički prekid nije tehnički nokaut. Igra ide dalje, kuje. Za mene ste vi svi popišani mravi. Ne seljaci. Mravi", napisao je velikim štampanim slovima, što bi trebalo ukazati na to da je ovdje u pitanju novi izljev teškog bijesa.

image
Screenshot (twitter)

Jedna poruka upućena je i Poirierovoj supruzi. Zapravo, riječ je o odgovoru koji je poslao lažnom profilu Jolie Poirier, profilu s Twitter imenom "Dustinshusband" (Dustinov suprug). Riječ je o profilu koji se brani time da je riječ o parodiji.

S tog profila upućena je poruka Conoru koja je glasila: "Volim te tatice."

Neovisno o tome je li Conor znao o kakvom je profilu riječ, odlučio ju je samo ušutkati.

image
Screenshot (twitter)

Činjenica je kako je Conor već tijekom izjava izrečenih nakon poraza prešao granicu, a zapravo je bizarno stati mu u obranu i reći kako se tu radi samo o marketingu i početku promocije iduće borbe. Spomenute granice postoje iako one zapravo nisu definirane. Zna se što je u redu, a što ulazi u kategoriju ozbiljnih uvreda. Žalosno je samo što to njegovi fanovi u velikom djelu baš i ne mogu shvatiti, a čini se niti on sam. Ili je toliko samodopadan da mu to zapravo ništa ne predstavlja.

Linker
19. travanj 2024 02:43