UFC

(FOTO) McGregor u dvorani prezentirao trenutnu formu, rekli bismo da je neprepoznatljiv

Conor McGregor

 MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Najpopularniji borac svijeta mnogima je na novim fotografijama gotovo neprepoznatljiv

Prošlo je gotovo pet mjeseci otkako je Conor McGregor poražen u svojoj trećoj borbi protiv Dustina Poiriera, odnosno otkako je doživio ozljedu noge nakon čega je na nosilima iznesen iz Octagona. Razdoblje je to u kojem je on prošao operaciju, nakon koje je uslijedila rehabilitacija koja još u potpunosti nije završila.

Conor je ipak ostao u treningu, radeći sve što mu je njegovo fizičko stanje dozvoljavalo , odnosno sve što ne opterećuje njegovu nogu. Često je bio u teretani, dok dvoranu za treninge ipak nije puno posjećivao.

Sad se ipak pojavio i u dvorani gdje je odradio "photo session". Ako zanemarimo tetovaže, po kojima je ipak uvijek prepoznatljiv, ne bismo na prvu bili sigurni da je to on. Bradu je pustio dužu nego ikad, a i lice mu se ponešto proširilo. Ono gdje je ipak razlika najveća je gornji dio njegovog tijela.

Nećemo pogriješiti ako kažemo da je ovo najkrupniji Conor ikad, kao i što se ne bismo iznenadili da mu vaga pokazuje 85 ili možda čak i 90 kilograma. Kad se samo prisjetimo početka njegove karijere u UFC-u, odnosno nastupa u perolakoj kategoriji, ovo je drastična razlika. Uostalom, najbolje da preletite fotografije i pogledate sami.

Posljednje informacije govore kako bi se Conor početkom proljeća mogao vratiti punom treningu, što znači da bi se na ljeto mogao boriti. Što se tiče protivnika, on je sam već najavio kako će odmah napasti titulu lake kategorije, neovisno o tome tko ju bude držao, a i završetak posla s Dustinom Poirierom mu je također na listi prioriteta. Tu će naravno ipak posljednja biti ona UFC-ova.

Ipak, gledajući što je napravio od svog tijela, možemo pretpostaviti da je pred Conorom ozbiljan posao povratka u formu koja će mu omogućiti skidanje na 70 kilograma, koliko iznosi granica lake kategorije. On sa zadovoljavanjem težine još nikad nije imao problema pa isto tako možemo biti sigurni da borbu neće prihvaćati dok ne budem siguran kako ima sve uvjete za odraditi posao na pravi način.

Linker
15. travanj 2024 05:33