UFC

(FOTO) Ovako danas izgleda Jon Jones, nabio je još kilograma, a u svoja odijela više ne stane

Jon Jones
 Screenshot (YouTube, UFC)
Stipu Miočića i ostatak teškaškog društva čeka jedna nova i opasna ‘zvijer‘

Možda još ne znamo kada bi i protiv koga trebao debitirati kao teškaš, ali zato znamo da Jon Jones svakodnevno naporno radi na pripremi tijela za okršaje s najvećim UFC-ovim udaračima.

Kada je posljednji puta javno progovorio o svojoj trenutnoj kilaži, bivši prvak iz poluteške otkrio je da ima 109 kilograma. Bilo je to još u studenom, a dva mjeseca kasnije 'Bones' se pohvalio s napretkom i fanove obavijestio da je danas teži za još četiri kilograma.

"Dobro se osjećam sada kada si više ne uskraćujem hranu. Ne mogu stati u niti jedno svoje odijelo, ali se dobro krećem. 113 kilograma", napisao je Jones na Instagramu uz nekoliko fotografija.

Najdominantniji poluteškaš u povijesti UFC-a još je u kolovozu napustio svoj pojas i odlučio testirati vještine u teškoj kategoriji. Iako do dana današnjeg nije službeno potvrđen datum, kao ni protivnik za njegov debi, pretpostavka je da će mu UFC odmah dati borbu s uspješnijim iz revanša Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

No istaknimo i da borba Stipe i 'Predatora' također još uvijek nije službena, a prema riječima Dana Whitea UFC pokušava taj meč dogovoriti za travanj ove godine.

Linker
20. travanj 2024 13:27