UFC

Gaethje smatra da ga dvije ili tri borbe dijele do novog ‘title shota‘: ‘Trebam nokaute u prvoj rundi‘

Justin Gaethje

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
U posljednjem meču je poražen od Charlesa Oliveire

U petom mjesecu ove godine borio se za pojas protiv Charlesa Oliveire, nakon čega je završio na operaciji nosa. Justin Gaethje je tada po drugi puta napao UFC-ovu titulu i po drugi puta izgubio, a jučer je otkrio kako se namjerava vratiti u kavez u prvoj četvrtini 2023. godine.

Gaethje je u trenutno posljednjem meču izgubio od Charlesa Oliveire, a prije toga je pobijedio Michaela Chandlera. Samo borbu prije te ga je ‘‘submissionom‘‘ pobijedio Khabib Nurmagomedov, a jučer je izjavio da očekuje novi napad na titulu nakon dvije ili tri borbe:

‘‘Dobro sam sad, već sam 13 godina bez nosa. Moja dva osjetila su poprilično loša, a to su vid i njuh. To je popravljeno i više ne mogu zamisliti sebe da ne vidim, tako da moći okusiti hranu i disati na dva načina je nešto u čemu trenutno uživam‘‘, započeo je Gaethje za MMA Fighting.

‘‘Rekao sam UFC-u da se vraćam sljedeće godine, sad sam započeo s treninzima. Vraćam se u svoju regularnu rutinu. Bio sam jako izudaran, imao sam teške kampove i htio sam si uzeti pauzu. Jako mi je drago što su mi popravili nos.‘‘

‘‘Rekao sam da u sebi imam još jednu ili dvije borbe kakve su bile protiv Oliveire. No moj cilj je postati svjetski prvak, moram slijediti proces i nakon dvije ili tri borbe, po mogućnosti nokauta u prvoj rundi, nadam se da napadam titulu. Sve dok imam to u glavi, spreman sam na sve‘‘, zaključio je Gaethje.

Linker
19. svibanj 2024 12:35