UFC

Holland će svoj najveći problem pokušati riješiti uz pomoć Daniela Cormiera

Marvin Vettori i Kevin Holland
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
‘Trail Blazer‘ namjerava povući poteze kojima bi spriječio ono što je doživio u posljednja dva meča

Pet pobjeda iz pet nastupa upisao je Kevin Holland u 2020. godini, a onda je novu sezonu otvorio s dva poraza u samo tri tjedna.

'Hype' stvoren oko 28-godišnjeg Amerikanca prvo je 20. ožujka zaustavio Derek Brunson, da bi potom Kevin novi poraz doživio i 10. travnja kada ga je u Las Vegasu pobijedio Talijan Marvin Vettori.

U oba slučaja, kao presudni faktor pokazale su se Hollandove rupe u hrvanju na kojima izgleda namjerava poraditi s bivšim UFC-ovim prvakom Danielom Cormierom.

"Kao što je on (Cormier) rekao, dozvolio sam puno rušenja u posljednje dvije borbe. Kada sam vidio da Marvin nema protivnika, pametno bi bilo da nisam odgovorio na onaj poziv, ali nikad nisam tvrdio da sam pametan. Ali hrabar i netko tko će učiniti sve za poslodavca, to jesam. Stoga, ako ljudi to želi ismijavati, onda neka i ismijavaju. Na kraju dana, kada trebaju nekoga da uskoči, ja sam tu i uskočit ću. Borio sam se već sedam puta od izbijanja pandemije. Sad ću provesti nekoliko dana s djetetom, a onda se vraćam treninzima. Nekada se stvari ne odviju onako kako biste htjeli", rekao je Holland u razgovoru s Megan Olivi.

'Trail Blazer' se potom osvrnuo i na planove koji uključuju jednog od najboljih hrvača u povijesti MMA-a.

"Ne mogu reći da ću previše toga promijeniti. Vidjet ćemo. Iskreno, ne znam. Sigurno ću provesti nešto vremena s DC-jem i poraditi na hrvanju te naučiti kako da zaustavim rušenja. Osim toga, sve će biti po starom. Neću se promijeniti kao borac i postati hrvač", zaključio je Holland.

Linker
25. travanj 2024 10:21