UFC

Holloway se referirao na poznatu McGregorovu izjavu i na račun toga sebe proglasio neporaženim

Max Holloway

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
Vrlo kratka bila je provokativna poruka Maxa Hollowaya prema njegovom irskom rivalu

Nikoga ne čudi što se medijski rat Maxa Hollowaya i Conora McGregora intenzivirao nakon nove Maxove sjajne pobjede, one koju je ostvario nakon pet rundi spektakularnog okršaja protiv Yaira Rodrigueza. U osam godina koliko je prošlo od njihove međusobne borbe oni su ostvarili podosta različite karijere, ali neke tenzije konstantno su tu te se pojačavaju u vrijeme borbe nekog od njih.

Ovog se puta Max odmah nakon svoje borbe i velike pobjede nije previše bavio Ircem. Naveo ga je kao svoju možebitnu opciju, kao jednog od eventualnih idućih protivnika i tu je u tom trenutku stao. Ipak, jedna objava na Twitteru zapravo je indirektna provokacija upravo prema McGregoru. Uostalom, Max se referirao na njegovu izjavu.

Zapravo, citirao je bizarni stav McGregora koji je ovaj iznio tik pred srpanjski treći okršaj protiv Dustina Poiriera. Tada je izjavio kako svoj omjer smatra kao 19-1, odnosno da je samo jednom poražen. Objasnio je to time da priznaje samo nokaute te da borbe koje završe sudačkom odlukom ili prisiljavanjem na predaju on ne broji u svoj rezime.

Uz citat te izjave Max je kratko napisao: "Neporažen". I to je već dovoljno.

Max i Conor bi se svakako u budućnosti mogli susresti, no male su šanse da to bude u idućem meču havajskog ratnika. McGregor se ipak još uvijek nalazi u fazi oporavka od operacije kojom je sanirao lom noge doživljen u gore spomenutoj trećoj borbi protiv Poiriera. No, ovih narednih dana mogle bi se dodatno umnožiti otrovne verbalne strelice koje će jedan prema drugom slati. Ako ništa, moglo bi biti zabavno.

Linker
20. travanj 2024 16:44