UFC

Holloway želi biti rezerva za UFC 257, ponudio se i Khabibu: ‘Nemojte se iznenaditi...‘

Max Holloway
 Screenshot (YouTube, UFC)
Maxovu veliku želju već je prokomentirao i sam predsjednik UFC-a Dana White

Max Holloway ponudio se da još tjedan dana ostane u Abu Dhabiju te posluži kao rezerva za UFC 257. Priredba je to koju, podsjetimo, predvode Conor McGregor i Dustin Poirier.

Bivši prvak u perolakoj u subotu je nevjerojatnom lakoćom i dominacijom svladao Calvina Kattara, a nošen velikom pobjedom Holloway je izrazio želju da, ako se otvori mogućnost, nastupi već 23. siječnja.

"Nemojte se iznenaditi ako se dogodi nešto u ovom ludom, divljem sportu. Ispratite veliki PPV event koji nas čeka sljedećeg tjedna. Puno se tu iznenađenja događa. Vidjet ćemo što će se dogoditi, čak i s Khabibom (Nurmagomedovom). On je rekao da želi nešto što je super zanimljivo... Nas smo dvojica imali jednu od najboljih press konferencija, ali se nismo borili, a to možemo ispraviti ako je to ono što želi", izjavio je Max usput se prisjetivši 2018. kada je pred UFC 223 trebao zamijeniti Tonyja Fergusona, ali su na dan vaganja doktori zabranili nastup.

Koliko god velika bila Hollowayeva želja nakon impresivne pobjede nad Kattarom, predsjednik UFC-a nije fan te ideje.

"Mislim da zaslužuje otići doma i uzeti nekakvu pauzu. Poštujem to, ali mislim da smo dobri. Dobro smo pokriveni", rekao je Dana White na press konferenciji koja se odvila nedugo nakon završetka UFC on ABC 1 priredbe.

Za Maxa je definitivno jedna opcija i meč s pobjednikom iz borbe prvaka Alexandera Volkanovskog i Briana Ortege (27. ožujka). To je prilika koji je jednom ovakvom izvedbom definitivno i zaslužio.

"Volkanovski je rekao da želi drugu borbu. On ne želi težu borbu. Njemu je jasno tko predstavlja najteži izazov. On zna da sam to ja. A na kraju dana, nemam namjeru nekoga tjerati na borbu sa mnom. No, bit ću spreman", zaključio je Holloway.

Linker
23. travanj 2024 10:53