UFC

Israel Adesanya sarkastičnom objavom o Jonu Jonesu nasmijao svoje pratitelje

Israel Adesanya
 Instagram (israel Adesanya)
UFC-ov prvak srednje kategorije s oduševljenjem je dočekao vijesti o uhićenju Jona Jonesa

Jon Jones sinoć je ponovno upao u probleme sa zakonom. Dok mnogi uključujući Danu Whitea nisu uopće iznenađeni, pronašli su se i oni koji će iskoristiti priliku za naslađivanje. Israel Adesanya prijašnjih godinu do dvije nerijetko se javno prozivao s Jonom Jonesom, a jedno vrijeme spominjala se i potencijalna borba između ovog dvojca. Jones je na koncu napustio polutešku kategoriju dok se Adesanya za pojas UFC-ove poluteške kategorije borio protiv Jana Blachowicza i pritom izgubio.

Debi Jonesa u teškoj kategoriji još se čeka i po svemu sudeći neće se dogoditi do sredine 2022. godine. Israel Adesanya s druge strane vratio se u srednju kategoriju u kojoj i dalje drži pojas prvaka te ga početkom godine očekuje revanš protiv Roberta Whittakera. Iako borba između Adesanyje i Jonesa više ne djeluje kao realna opcija, Nigerijac je putem svog Instagram profila iskoristio priliku da se sarkastično našali s uhićenjem Jona Jonesa. Točnije, Adesanya aludira na Jonesove poznate izjave nakon svakog prekršaja. Naime, nebrojeno puta slušali smo ''Bonesove'' priče kako se promijenio, kako ga je vjera smirila te da želi biti uzor mladima. Takva priča vrti se u krug, a Jones nas uvijek podsjeti da se zapravo uopće nije promijenio.

''Danas je dobar dan. Ok ljudi, ne budite zli, samo pozitivne vibracije. Nemojte govoriti ništa ružno, zadržite pozitivne vibracije. Sjetite se što bi Isus napravio. okrenite drugi obraz, nemojte se osvećivati. Samo vam Bog može suditi i stoga budite pozitivni. Budite dobri 'uzori' djeci. Jedite vaše povrće i narasti ćete veliki i snažni, u redu djeco? I zapamtite, zadržite pozitivne vibracije.'', napisao je Adesanya u svojoj objavi na Instagramu pritom nasmijavši mnoge svoje pratitelje, a zatim je dodao i komentar na svoju objavu napisavši:

''Nemojte piti i voziti, ok ljudi. Samo pozitivne vibracije.''

Naravno, tu se radi o prisjećanju na Jonesov prekršaj iz 2015. godine kada je skrivio prometnu nesreću u kojoj je sudjelovala trudnica. Jon je pobjegao s mjesta nesreće te nije pružio pomoć trudnici. Sve je dodatno začinio činjenicom da je bio pod utjecajem opojnih sredstava.

Linker
16. travanj 2024 22:30