UFC

Jake Paul i Sean O‘Malley prepričali zgode s tuluma: ‘Bili smo na određenim supstancama‘

Sean O‘Malley, Jake Paul

 Screenshot(youtube, Bs W/ Jake Paul Clips)
O‘Malley ipak zna postaviti granicu i držat se discipline

Jake Paul svoju borilačku karijeru vodi u boksačkom ringu, a na tom putu pobjeđivao bivše UFC-ove zvijezde kao što su Tyron Woodley i Ben Askren. Tijekom vremena provedenog u borilačkom sportu kao natjecatelj, a onda i kao promotor, Paul je stekao mnoga prijateljstva s poznatim borcima kao što su primjerice Israel Adesanya i Sean O‘Malley.

O‘Malley se trenutno priprema za svoju najtežu borbu do sada, onu protiv Petra Yana, koja je na rasporedu 22. listopada (10. mjesec) u Abu Dhabiju. Nedavno je gostovao u novoj emisiji Jakea Paula, ‘BS with Jake Paul‘, a najzanimljiviji dio cijelog gostovanja je bilo prepričavanje njihovih zajedničkih druženja na tulumima.

"Ja i ti smo jako slični što se tiče ‘divljanja‘. Bili smo na određenim supstancama i trijeznili se na nekoliko razina nakon što smo radili neke lude stvari. Nikada nismo javno govorili o tome jer nije prikladno, ali gdje da povučeno granicu? Je li granica kada smo skakali na vrh SOS znaka ili kada smo bili na pripremnim kampovima?" - započeo je zanimljivu temu Paul.

"Nema tu zapravo nekakve granice, volim ‘divljati‘ i vidjeti kako će to na kraju završiti.‘ - odgovorio mu je O‘Malley.

Izgleda da O‘Malley ipak zna gdje je granica, što je i dio njegovog discipliniranog života, a i razlog zašto je tako uspješan sportaš.

"Mislim da je sve do toga koliko sam zapravo discipliniran tijekom svojih pripremnih kampova. Budem skroz trijezan po 12 tjedana, bez ikakvog partijanja i triježnjenja. To je jako visoka razina discipline koja je potrebna da bi se odradio pripremni kamp, i ja ju posjedujem, tako da mogu gurati samo više i jače. Jer ja ne znam kako popiti samo jedno piće." - zaključio je O‘Malley.

Linker
22. travanj 2024 12:11