UFC

Jake Paul obećao nokautirati zvijezdu s UFC 263 priredbe nakon što pobijedi Woodleyja

Jake Paul
 Screenshot (youtube, Jake Paul)
Globalno poznati youtuber ne planira stati na Tyroneu Woodleyju. Obećao je nokautirati i Natea Diaza

Jake Paul ne posustaje u svojim prozivkama UFC boraca. Nakon što je u travnju lakoćom nokautirao Bena Askrena, u kolovozu ga čeka uvjerljivo najteži ispit u njegovoj tek započetoj boksačkoj karijeri. Bivši UFC prvak u velter kategoriji, Tyron Woodley trebao bi nam pokazati koliko je Jake Paul zapravo dobar, te je li youtuber uistinu kompetentan boksač. Iako Paula čeka težak protivnik, on optimistično gleda u budućnost te već zna koje ime želi sljedeće. Radi se o nominalno najvećoj zvijezdi UFC-ove priredbe koju smo gledali ovoga vikenda, Nateu Diazu.

Borac iz Stocktona uživa veliku popularnost, a niti poraz protiv Leona Edwardsa nije srušio vrijednost njegovih dionica. Naprotiv, mnogi MMA fanovi puno više pažnje pridaju zadnjoj minuti te borbe nego li ostatku borbe kroz koji je Edwards dominirao. Jake Paul pozorno je popratio UFC 263 priredbu, a u jednome od ''tvitova'' napisao je:

''Nokautirat ću Natea Diaza nakon što nokautiram Tyrona Woodleyja.''

Ovo nije prvi puta da se Paul dotaknuo mlađeg od braće Diaz. Ranije ove godine, napisao je kako će Edwards nokautirati Natea u trećoj rundi. Nema sumnje kako bi borba MMA zvijezde poput Diaza s megapopularnim youtuberom privukla ogromnu pažnju, a niti Paulu se ne bi spočitavalo kako proziva isključivo hrvače.

Jake Paul se međutim napokon dotaknuo i nekog od UFC boraca u pozitivnom tonu. Brandon Moreno očito je toliko simpatičan da ga čak i lajavi youtuber simpatizira. Ipak, niti u ovakvom izrazu simpatije, mlađi od braće Paul ne propušta priliku bocnuti Danu Whitea i UFC.

''Viva Meksiko...Moreno je zvijezda! Nadam se da će ga tako i platiti.'', napisao je Jake Paul na svom Twitter profilu.

Linker
03. svibanj 2024 17:22