UFC

Jan Blachowicz odradio je operaciju drugog ramena: ‘Tako je kako je, vratit ću se‘

Jan Blachowicz

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Iako je u svojoj Instagram objavi najavio povratak, Blachowicz nije dao precizan datum

Bivši UFC prvak poluteške kategorije, Jan Blachowicz (29-10-1) krajem prošle godine je najavio da mu je potrebna operacija na oba ramena. Blachowicz se trebao boriti protiv Aleksandra Rakića u siječnju na UFC 297 priredbi, ali morao je otkazati tu borbu zbog spomenutih operacija. Jučer je putem društvenih mreža podijelio kako se odvija cijeli proces, a danas je objavio i sliku nakon operacije. Na svom Instagram profilu je napisao sljedeće:

˝Tako je kako je…Opet idem pod nož. Vrijeme je za operaciju drugog ramena. Vjerujem da će me MML bolnički centar uspjeti popraviti i želio bih zahvaliti ravnatelju centra, doktoru Michalu Michaliku koji zna kako voditi brigu o profesionalnom sportašu, a njegovi kolege specijalisti čine prava čuda. Za svega par trenutaka, doktor Damian Zaborowski preuzima brigu o meni. Doktore, idemo! Držite fige, s prvim ramenom je sve prošlo super!“

Uz tekst je dodao i oznaku "Vratit ću se". Siloviti Poljak je napunio 41 godinu prošli mjesec, 2020. godine je osvojio upražnjeni naslov prvaka kojeg je uspješno obranio u borbi protiv Israela Adesanye, ali ga izgubio kasnije protiv Glovera Teixeire u listopadu 2021. godine. Na putu natrag do titule uspio je svladati Rakića u svibnju 2022., ali izjednačena borba protiv Magomeda Ankalaeva i poraz od Alexa Pereire su ga spriječili da dođe do nove prilike za osvajanje pojasa.

Iako je u svojoj Instagram objavi najavio povratak, Blachowicz nije dao nikakav datum kada bismo ga ponovno mogli vidjeti u kavezu.

Linker
20. travanj 2024 00:57