UFC

Jones demantira Whitea: ‘30 milijuna? Priča li netko s tobom u moje ime ili...‘

Dana White i Jon Jones
 JEFF ZELEVANSKY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Sve je manje vjerojatno da će Jon Jones biti prvi izazivač za Francisa Ngannoua

Dana White još je jednom ponovio da se UFC okreće opciji 'broj 2' i da će najvjerojatnije idući protivnik Francisa Ngannoua biti borac koji ga je već jednom pobijedio - Derrick Lewis, ali je i ovom prigodom otkrio nešto više detalja o propalim pregovorima s Jonom Jonesom.

"Pokušali smo raditi s Jonom, ali smo u konačnici morali nastaviti u drugom smjeru. Iskreno, Derrick Lewis je lik koji zaslužuje taj meč. On je teškaš, pobijedio je Francisa, izgledao je dobro u posljednjih nekoliko borbi i mislim da je rangiran u TOP 3. To je borba koja bi se trebala dogodotiti. Kada Jon bude spreman, on će nam to sam dati do znanja", izjavio je White u The Bill Simmons Podcastu.

Predsjednik UFC-a potom je otkrio da je najuspješniji poluteškaš u povijesti navodno za borbu protiv 'Predatora' tražio čak 30 milijuna američkih dolara.

"U ovom dogovoru, on je pričao da želi zajamčenih 30 milijuna. Način na koji ovo sve funkcionira je takav da ti likovi dobiju svoj udio od PPV prodaje... S njim bi se podijelio profit od borbe. Tako stvari funkcioniraju. Tako se vodi posao ako ne želite da isti propadne", dodao je White.

Naravno, ove izjave nisu promakle 'Bonesu' koji tvrdi da navedeni iznos nije nikad ni spomenuo.

"O tome da želim 30 milijuna nisam nikad pričao ni s tobom ni s Hunterom. Dana, baš me zanima gdje si čuo taj broj? Priča li netko s tobom u moje ime ili...", napisao je Jones na Twitteru.

Sapunica se nastavlja...

Linker
20. travanj 2024 15:00