UFC

Jones poslao jasnu poruku UFC-u, uvjeti za borbu s Miočićem ili Ngannouom još nisu dogovoreni!

Jon Jones
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Puno različitih stvari u posljednje vrijeme viđam po medijima...‘

Jon Jones oglasio se nedugo nakon što je Dana White javno potvrdio da će bivši UFC-ov prvak svoj teškaški debi odraditi protiv pobjednika iz revanša Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

"Dobro znamo što on želi, a želi pobjednika iz borbe Stipe i Francisa", rekao je nedavno predsjednik UFC-a na spomen Jonesa pa dvaput potvrdio da će mu ispuniti želju.

"Ta bi se borba trebala dogoditi još ove godine. Ako se meč Stipe i Francisa stvarno održi prije ljeta, onda bismo ovaj susret mogli organizirati na ljeto", dodao je White.

No, koliko god za UFC i 'Bonesa' to izgleda kao atraktivna opcija, iz posljednje Jonesove objave na Twitteru može se zaključiti kako je dogovor još uvijek daleko od postignutog.

"Puno različitih stvari u posljednje vrijeme viđam po medijima i definitivno bih se volio ponovno boriti za UFC. Stvarno se nadam da ćemo postići dobar financijski dogovor i navijačima pružiti još nekoliko sjajnih borbi", napisao je Jones.

Sljedeći na potezu su UFC i White koji će za novi nastup jednog od najboljih boraca u povijesti izgleda morati posegnuti duboko u džep.

Linker
25. travanj 2024 00:12