UFC

Jones se po prvi put otvoreno obratio Ngannouu: ‘Nokautiraj me ili ću te slomiti, to ti obećavam!‘

Jon Jones
 Hans Gutknecht/Zuma Press/Profimedia
Dočekali smo seriju Jonesovih Twitter objava posvećenih teškaškom prvaku

Iako je nakon pobjede Francisa Ngannoua protiv Stipe Miočića ostavio nekoliko komentara na račun novog prvaka te želje okušati se protiv njega, Jon Jones nakon toga nije uputio niti jednu izravnu poruku Kameruncu. Njegove objave najviše su išle u smjeru nezadovoljstva onime što mu UFC nudi, što je zapravo najvažniji korak da bi se o njihovoj borbi moglo i razgovarati.

Ipak, više od mjesec dana nakon što je "Predator" postao UFC prvak, Jones je seriju objava na Twitteru, što je jedna od njegovih dražih zanimaciju, posvetio upravo Francisu. Zapravo, krenuo je s najavom onoga što će napraviti kad napokon krene u pohod na teškaški tron.

"Prošao sam kroz polutešku kategoriju na čisti talent. Sad ću sve teškaše svijeta poslagati kao domino pločice na račun teškog rada", prvo je što je Jones napisao, da bi iduća poruka išla direktno prvaku.

"Motiviraj me dodatno, Francis Ngannou", glasilo je obraćanje onome protiv koga bi do titule trebao doći, a kao nastavak je slijedila najava:

"Najveća titula na svijetu uskoro ponovno dolazi u najveću državu na svijetu."

Iduća poruka nakon toga ponovno je servirana u smjeru trenutno najopakijeg čovjeka na svijetu.

"Ako misliš da tako možeš proći kroz Ameriku, prevario si se", glasio je novi upis, kojim Jones sebe pokušava promovirati u predstavnika cijele Amerike.

Za kraj, dodao je još i ono što namjerava napraviti nakon što u borbi izbjegne prve napade:

"Moli se da me nokautiraš jer ću te slomiti ako ne uspiješ, to ti obećavam Francis!"

Tu je Jones odlučio stati, vjerojatno već umoran. Tako je završila nova serija njegovih večernjih "tvitova", ovog puta u potpunosti posvećena borcu protiv kojeg ga UFC i fanovi itekako žele vidjeti. No, već znamo kako stvari trenutno stoje. Jones potražuje honorar kakav mu UFC trenutno nije spreman dati. Ipak, neki se nadaju da bi promjena menadžerskog tima, koja se kod njega baš ovih dana dogodila, mogla rezultirali boljom situacijom u daljnjim pregovorima. U međuvremenu se čini kako će Ngannou ipak prvo odraditi borbu protiv Derricka Lewisa.

Linker
20. travanj 2024 06:23