UFC

Justin Gaethje: ‘Covington je bolji borac, ali na ulici bih mu ciglom razbio glavu!‘

Justin Gaethje

 Screenshot (youtube, Ufc)
Izgleda kako Usmanov timski kolega nema dobro mišljenje o ‘Chaosu‘

Justin Gaethje priznao je kako bi ga Colby Covington vjerojatno pobijedio u MMA borbi, no kaže kako bi situacija na ulici bila drugačija.

Gaethje se priprema za noćašnji nastup protiv Charlesa Oliveire gdje će imati priliku osvojiti titulu prvaka u lakoj kategoriji, što nije slučaj s Oliveirom koji je pao vagu te je postao prvi borac u povijesti koji je na taj način izgubio titulu.

'Highlight' je izjavio kako nije neki fan Covingtonovog 'trash talka': ''Volio bih probušiti rupu u faci tog š*pka. Kako imati respekt prema nekome tko je tako lažan? Govorio je o Kamaruovoj obitelji i previše, a bio je pored mene jednom kad smo išli kod Trumpa na miting. Tu je iskazao poštovanje. Kad smo se razišli ušao je na Internet i počeo pisati s*anja. To je tako lažno, samo pokušava privući pažnju.'', rekao je Justin.

Gaethje je ipak priznao kako je Covington bolji MMA borac, no naglasio je kako se to nikako ne odnosi na ulicu: ''On je odličan borac, ali dosadan za gledati. Ali da, kad bi se borili u kavezu, vjerojatno bi me pobijedio zbog svoje veličine, pritiska i grapplinga. Ali u uličnoj borbi, nema je*ene šanse. Zato što bih tad zgrabio ciglu i udario ga u je*enu glavu. Da, to ne možete u sportu, tu postoje pravila.''

Covington je trenutno prvi rangirani borac u velter kategoriji, dok je Gaethje pred izazovom karijere u kojem može doći do titule u lakoj kategoriji kojeg je do jučer držao Charles Oliveira, a ista mu je oduzeta zbog pada na vagi. Hoće li 'Highlight' uspjeti postati novi prvak, ostaje nam za vidjeti.

Linker
15. travanj 2024 13:41