UFC

Justin Gaethje poručio: ‘Chandler i ja živimo u krivo vrijeme. Trebali smo se borit do smrti u koloseju‘

Michael Chandler vs. Justin Gaethje

 Mike Stobe/Getty images/Profimedia
UFC-ov borac smatra kako su on i njegov protivnik trebali biti gladijatori

Pravi rat pružili su nam Justin Gaethje i Michael Chandler kroz 15 minuta svoje borbe. Drugorangirani i četvrtorangirani izazivači u lakoj kategoriji nagrađeni su bonusima za najbolju borbu večeri, a mnogi tvrde kako se radi o potencijalno najboljoj borbi u 2021. godini.

Svjesni su bili obojica što ih čeka kada se nađu na suprotnim stranama kaveza. Radi se o dvojici boraca koji su asocijacija na nasilje (u sportskim okvirima) i uzbudljive borbe. Već od prve sekunde, oba borca kažnjavali su jedan drugog moćnim low kickovima i čvrstim udarcima u glavu. Chandler je uzdrmao Gaethjea u prvoj rundi, a Justin je Michaela poslao na pod tokom druge runde.

Pobjedu je u konačnici odnio Justin Gaethje, a slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom. Zaslužena je to pobjeda za ''Highlighta'' koji se osvrnuo na svog protivnika razgovarajući s Joe Roganom neposredno nakon meča.

''Nisam iznenađen (Chandlerom). Točno sam znao tko je i što je taj je**č. On je ratnik. Živimo u krivo vrijeme. On i ja smo se trebali boriti do smrti u koloseju. To je ono što se trebalo dogoditi.'', izjavio je Justin.

Rogan je pitao Gaethjea je li iznenađen udarcima koje je Chandler primao, a nije završio nokautiran. Gaethje odgovorio riječima:

''Ne iznenađuje me to. Znam što je bio ulog večeras. Morao sam ga poslati na spavanje, a isto je vrijedilo i za njega. Borili smo se kako bi dobili priliku napasti pojas. Neka to bude Oliveira u Brazilu ili Poirier u Louisiani, nije me je**no briga.'', rekao je Gaethje koji ne želi ni čuti za Islama Makhacheva ili Beneila Dariusha kao opcije za idućeg izazivača.'', dodao je Justin.

Uistinu nije teško zamisliti Chandlera i Gaethjea kao gladijatore u nekim drugim, davnim vremenima. Radi se o istinskim modernim gladijatorima.

Linker
18. travanj 2024 04:00