UFC

Khabib Nurmagomedov neće UFC 257 priredbu pratiti uživo iz gledališta

Khabib Nurmagomedov
 NINA ZOTINA/Sputnik/Via Afp
Pobjednici glavnih UFC 257 borbi neće imati priliku izravno se obratiti prvaku lake kategorije

Khabib Nurmagomedov napustio je Abu Dhabi gdje je bio kao dio tima svog bratića Umara Nurmagomedova, koji je na UFC on ESPN 20 priredbi debitirao u Octaganu sjajnom borbom i pobjedom prekidom u drugoj rundi. Khabib je na Fight Islandu odradio još neke aktivnosti, poput promocije svojih proteinskih čokoladica te sastanka s Danom Whiteom, nakon kojeg su obojica izašli s istog uz različite izjave.

Ono što je najvažnije je činjenica da se zbog povratka kući neće nalaziti u publici na UFC 257 priredbi, iako ga je tamo publika očekivala, a posebno sudionici dvije glavne borbe. Nema sumnje kako su Michael Chandler, Dustin Poirier, Dan Hooker i Conor McGregor imali namjeru obratiti se Khabibu izravno, gledajući ga u lice, no to sad neće moći učiniti. Dagestanac će priredbu pratiti iz svog doma.

To je potvrdio i Dana White, dodavši kako će novi sastanak s Khabibom imati u Las Vegasu. Nije naveo kad će se dogoditi, ali lako je za pretpostaviti. Islam Makhachev borit će se 6. ožujka na UFC 259 priredbi, gdje ga čeka sudar s Drewom Doberom. Khabib će sigurno biti u kutu svog najboljeg prijatelja, s kojim će za borbu zajedno i trenirati. No, kao što je već naveo, Khabib i dalje trenira jer je to njegov život. Ako se nešto drastično ne promijeni, čini se da će ostati čvrst u svojoj odluci da se više neće vratiti u Octagon.

Linker
03. travanj 2024 23:51