UFC

Khabib Nurmagomedov otkrio koji protivnik ga je najjače udario

Khabib Nurmagomedov
 screenshot/YouTube
Kroz svojih 13 UFC borbi, UFC-ov prvak lake kategorije upoznao je snagu udarca mnogih velikih boraca

Nakon što se Dana White ukazao pred novinarima nakon završetka prve ovogodišnje UFC priredbe, nije mogao izbjeći dodatna pitanja o tome što se dogodilo na sastanku s Khabibom Nurmagomedovim. Otkrio je tada kako je glavni dio oko Khabibovom eventualnog povratka otkrio u potpunosti, no odlučio je ipak ispričao još nešto.

Naime, Khabib mu je na sastanku pričao o njegovoj posljednjoj borbi, onoj koju je u listopadu prošle godine, također na Fight Islandu, odradio protiv Justina Gaethjea. Jednu zanimljivost predsjednik UFC-a je onda prenio sedmoj sili.

"Khabib mi je na sastanku rekao nešto što do sada nisam znao, o tome kako su on i Gaethje puno razgovarali tijekom borbe. Osim toga, rekao mi je kako ga nitko u karijeri nije pogodio tako jako kao Gaethje. Ispričao mi je kako ga je Justin pogodio s par udaraca, nakon čega mu je čudno izgledao pa ga je Khabib upitao ima li 'jetlag' usred borbe. Gaethje mu je odgovorio da ga nema i pogodio ga aperkatom pa lijevim krošeom. Khabib mu je onda ponovno nešto rekao, da bi ga on onda pogodio nogom. Tada ga je Khabib srušio na pod i čini mi se da ga je onda upitao 'a što ćeš sad napraviti?'", ispričao je White ono što mu je prvak otkrio na njihovom kratkom sastanku.

Gaethje je samo jedan od sjajnih boraca s kojima se Khabib borio, a od kojih su većina bili dobri udarači. Prema tome, Gaethje udara jače od Conora McGregora, Dustina Poiriera, Ala Iaquinte, Edsona Barboza i mnogih drugih. No, i unatoč tome je Dagestanac uspio okrenuti borbu u svoju korist te učiniti da sve izgleda vrlo jednostavno. Ako je vjerovati onome što je White ispričao, tako ipak nije bilo.

Linker
14. travanj 2024 11:31