UFC

Khabibova prognoza: ‘McGregor više nikad neće biti na svom vrhuncu - to je nemoguće!‘

Conor McGregor
 Screenshot (YouTube, UFC)
Još uvijek aktualni UFC-ov prvak iznio je svoje razmišljanje o budućnosti najvećeg rivala

Conor McGregor ne odustaje i namjerava kroz iduće nastupe dokazati da i dalje pripada samom vrhu, no Khabib Nurmagomedov nije toliko optimističan kada je u pitanju budućnost njegovog najvećeg rivala.

Naime, neporaženi Dagestanac uvjeren je da je priča s Conorovim najboljim danima - završila.

Irac se, podsjetimo, nakon godinu dana pauze vratio u kavez, ali protiv Dustina Poiriera nije mogao ponoviti uspjeh iz 2014. te je u drugoj rundi glavne borbe UFC-a 257 doživio prvi poraz nokautom u svojoj 13 godina dugoj profesionalnoj MMA karijeri.

McGregor je odmah nakon tog meča izrazio svoju želju pa tako UFC pozvao da organiziraju njegov treći susret s 'The Diamondom'. Borba je to preko koje bi Irac pokušao vratiti izgubljeno, ali potvrditi da je u odsustvu Khabiba i dalje broj 1 u lakoj kategoriji.

"Nikada. Nema šanse da čovjek dvaput može biti na svom vrhuncu", komentirao je Khabib Conorove ambicije u razgovoru s ACA borcem Magomedom Ismailovom.

"Ne pričam samo o njemu. Želim reći da bilo koji čovjek ne može dvaput biti na vrhuncu. Momčad bi, s druge strane, to mogla učiniti. Primjerice, Real Madrid je uspio to napraviti nekoliko puta u nizu. Znači, kod momčadi je to još moguće, ali kada pričamo o jednom čovjeku - to je nemoguće", zaključio je Khabib.

Slažete li se s još uvijek aktualnim UFC-ovim prvakom?

Linker
19. travanj 2024 21:23