UFC

Legendarni Brazilac o ‘Spideru‘: ‘Siguran sam da će buduće generacije pričati o njegovim djelima‘

Anderson Silva i ''Minotauro'' Nogueira
 Screenshot (instagram, Minotauromma)
Anderson Silva pobjedom protiv Julia Cesara Chaveza Jr. izazvao je niz reakcija borilačkog svijeta

Jedan od najsretnijih zbog 'Spiderove' pobjede bio je njegov dugogodišnji prijatelj Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji kao ''Minotauro''. Nekadašnji PRIDE-ov prvak teške kategorije napisao je dirljiv osvrt nakon nastupa Andersona Silve te ga je podijelio na Instagramu.

''Kako opisati trenutke poput ovih? Ovoga vikenda doživio sam sjajno iskustvo. Putovao sam u Guadajalaru koja je jedan od glavnih gradova meksičkog i svjetskog boksa. Moj prijatelj i idol mnogima u borilačkom sportu (MMA-ju) ne samo da je prihvatio boksački izazov, nego je i pobijedio veliko ime u njegovoj vlastitoj kući.'', izjavio je ''Minotaur'' pod dojmom velike pobjede svoga prijatelja.

Dotaknuo se Nogueira i važnosti ovakvih trenutaka za nadolazeće generacije:

''Bilo je prekrasno i magično, a vjerujem da se takve stvari događaju samo nekome poput Andersona Silve, protagonista još jedne velike priče u borilačkom sportu. Siguran sam da će buduće generacije pričati o njegovim djelima.'' dodao je brazilski velikan u svojoj objavi na Instagramu.

Anderson Silva dirnut je riječima velikog ''Minotaura'' te je u komentaru napisao:

''Volim te učitelju. Hvala ti, vječno sam ti zahvalan.''

Uz spomenuti tekst, Rodrigo Nogueira priložio je i video dirljivog trenutka između njega i ''Spidera'' nakon završetka Silvine borbe protiv Chaveza Jr-a. Oba Brazilca zacementirali su svoja imena među velikanima MMA-ja, a lijepo je vidjeti kako su i u drugom sportu zajedno prošli kroz lijepe trenutke.

Linker
17. travanj 2024 05:58