UFC

Lewis reagirao na Jonesov zahtjev, ‘Bones‘ odgovorio: ‘Naše su situacije potpuno različite‘

Derrick Lewis
 JASON SILVA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
‘Crna zvijer‘ na svoj se način uključila u Jonesove pregovore s UFC-om

"Sve oko osam do 10 milijuna dolara premalo je za borbu ove veličine", jasna je poruka Jona Jonesa koji za potencijalni susret s Francisom Ngannou pokušava od UFC-a izvući daleko najveći honorar u svojoj karijeri.

No, ono što nije dovoljno Jonesu, itekako bi razveselilo Derricka Lewisa, čovjeka koji već ima pobjedu nad novopečenim teškaškim prvakom.

"Ja ću to odraditi za osam milijuna", tweetao je Lewis pritom označivši UFC.

Nedugo nakon objave 'Crne zvijeri', istu je prokomentirao i najuspješniji poluteškaš u povijesti MMA-a.

"Siguran sam da bi, neka to i napravi. Derrick nema 15 naslova svjetskog prvaka, a njihova posljednja borba bila je jedna od najdosadnijih u novijoj povijesti teške kategorije. Naše su situacije potpuno različite", odgovorio je Jones.

Lewis je danas drugorangirani izazivač u teškoj kategoriji i jedan je od favorita za idućeg Ngannouovog protivnika. S obzirom na to da je Stipe najavio pauzu, a Jones se pokazao kao težak pregovarač, nije isključeno da se UFC u konačnici okrene teškašu iz Teksasa.

Derrick je trenutno na nizu od četiri pobjede, a uz bivšeg prvaka Miočića jedini je koji je pod okriljem UFC-a uspio pobijediti opasnog 'Predatora'. Podsjetimo, Lewis i Ngannou susreli su se u srpnju 2018., otprilike pola godine nakon Francisovog poraza od Stipe, a jedan vrlo rezerviran nastup s obje strane rezultirao je sudačkom odlukom koja je otišla u ruke 'Crne zvijeri'.

Linker
06. svibanj 2024 07:09