UFC

Masvidal se zaletio, stigao odgovor Usmanovog tima: ‘Ti nisi taj koji odlučuje, ništa nije dogovoreno!‘

Kamaru Usman i Jorge Masvidal
 JEFF BOTTARI, Afp
‘Prije svega, poradi na svom hrvanju‘, između ostalog je ‘Gamebredu‘ poručio Ali Abdelaziz

Nedugo nakon što je Jorge Masvidal objavio da ga nova borba s Kamaruom Usmanom čeka u rujnu ove godine, javio se i tim aktualnog UFC-ovog prvaka te jasno poručio kako još uvijek ništa nije dogovoreno.

"Masvidal nije taj koji odlučuje. On prije svega mora poraditi na svom hrvanju. A jednom kada prvak donese odluku, možda i dobiju priliku. No, zasad se ništa ne događa", rekao je za MMA Fighting Usmanov menadžer Ali Abdelaziz.

Podsjetimo, priča o ovom revanšu zakotrljala se nedugo nakon završetka UFC-a 258 na kojem je Kamaru prekidom u trećoj rundi zaustavio svog dugogodišnjeg timskog kolegu Gilberta Burnsa. Usman je sredinom veljače iz kaveza lasvegaškog APEX kompleksa sam prozvao Masvidala pritom zaprijetivši da 'Gamebred' u revanšu neće dočekati sudačke kartice.

Jorge i Kamaru prvi su se puta susreli u srpnju 2020. na UFC-u 251. Masvidal je taj meč prihvatio samo šest dana uoči početka priredbe, a nakon punih 25 minuta borbe pobjedu je jednoglasnom sudačkom odlukom odnio još uvijek aktualni prvak.

Linker
19. travanj 2024 23:44