UFC

Mateusz Gamrot nakon pobjede prozvao Gaethjea: ‘On je najbrutalniji tip u kategoriji, želim tu borbu‘

Gaethje i Gamrot

 Screenshot (youtube, Ufc)
Gaethje je u posljednjoj borbi poražen od Charlesa Oliveire

Iako nije bilo lako, talentirani borac lake kategorije i bivši KSW prvak Maeusz Gamrot sinoć je došao do nove pobjede u Octagonu, i to jednoglasnom sudačkom odlukom protiv također jako talentiranog Armana Tsarukyana.

Gamrot je imao problema početkom borbe, ali je uspio okrenuti borbu u svoju korist u zadnje tri runde, a tome u prilog i govori činjenica da su sva tri suca Tsarukyanu dala prve dvije, a Gamrotu ostale tri tunde.

Ova pobjeda je Gamrotu dala priliku da prozove jednog od najuzbudljivijih boraca u lakoj kategoriji, Justina Gaetheja. Gamrot je rekao: ''Ovo je bila teška borba. Arman je vrlo čvrst tip, a mi smo ta nova generacija. Nadam se da ćemo u budućnosti trenirati skupa.''

''Spreman sam za svakog je**nog tipa u diviziji, a u budućnosti ću biti i prvak. Želim se boriti protiv Justina Gaethjea. Justin Gaethje je najbrutalniji tip u kategoriji, tako da se s njim želim boriti'', rekao je Gamrot.

Da bi uopće došao do ove prilike, Gamrot je morao proći 25 minuta rata protiv Tsarukyana. U prve dvije runde je bilo vrlo teško za Gamrota jer je Tsarukyan bio vrlo agresivan u stojci i pokazao je superiornost u tom segmentu, a kako je borba odmicala, Gamrotov parter je bio bolji.

Borba između Gaethjea i Gamrota bi sigurno bila spektakularna, tako da se nadamo da ćemo ih gledati u kavezu.

Linker
18. travanj 2024 09:15