UFC

McGregor na poseban datum najavio novu promjenu: ‘Ova metoda dovela me do titule u perolakoj‘

Conor McGregor
 JESSICA GOW/SCANPIX SWEDEN/AFP
Bivši prvak vratit će se pristupu kakav je imao u ranim danima UFC karijere

Prošlo je osam godina otkako je Conor McGregor debitirao u UFC-ovom kavezu. Danas najpopularniji borac svijeta na velikoj se pozornici predstavio 6. travnja 2013. godine kada je u Stockholmu za svega 67 sekundi zaustavio Marcusa Brimagea.

McGregor je u glavnom gradu Švedske pokazao impresivne udaračke sposobnosti, a za svoj je nastup nagrađen i tada 60 tisuća dolara vrijednim bonusom za najbolji nokaut večeri.

"Za debi sam saznao devet tjedana prije održavanja priredbe. Uzeo sam si tada tjedan dana da se ispravim od nedostatka treninga/tulumarenja, a onda sam se osam tjedana do eventa preselio u sestrin san koji se nalazio u blizini dvorane. Probudio bih se, trenirao, vratio u stan, pojeo, odmorio i onda opet trenirao, vratio u stan, spavao i tako to ponavljao", prisjetio se McGregor dana iz 2013. godine.

"Nisam uzimao slobodne dane osim ako to apsolutno nisam morao napraviti. Niti jednom. Čak ni nedjelju. S takvim ću pristupom ponovno ući u povratničku borbu. S ovom metodom nisam postao UFC-ov dvostruki prvak, ali sam zato osvojio pojas u perolakoj, kao i dvostruku Cage Warriors titulu", poručio je Irac.

McGregor bi se prema najavama u akciju trebao vratiti 10. srpnja. To je, podsjetimo, datum rezerviran za UFC 264 kojeg bi trebala predvoditi njegova trilogija s Dustinom Poirierom.

Linker
27. travanj 2024 07:20