UFC

Michael Chandler: ‘Ludost je što je Oliveira autsajder protiv Makhacheva, Charles ima prednost‘

Charles Oliveira i Michael Chandler 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Rekao da obojica imaju alate za pobjedu protiv drugoga, pitanje je tko će imati bolju večer

UFC 280 se približava, a iz dana u dan napetost i ‘‘hype‘‘ oko spektakularnog eventa u Abu Dhabiju raste. Od prve preliminarne borbe do ‘‘main eventa‘‘ nas čekaju odlične borbe, a jedna od najiščekivanijih ove godine je ona za pojas u lakoj kategoriji između Islama Makhacheva i Charlesa Oliveire.

Već je nekoliko mjeseci laka kategorija bez prvaka iz razloga što je pojas oduzet Charlesu Oliveiri. Pao je na službenom vaganju prije meča sa Justinom Gaethjeom i pobijedio u borbi, tako da je to sve dovelo do situacije u kojoj prvaka u jednoj od najatraktivnijih kategorija u UFC-u nema.

Mnoštvo je pitanja, a odgovor ćemo dobiti za nešto više od dva tjedna. No, ako pitamo kladionice, one su nešto naklonjenije Makhachevu, no bivši izazivač Michael Chandler se sa tim nikako ne slaže:

‘‘Charles tu ima prednost po meni. Mislim da je ludo da je on ‘underdog‘, ali svakako Islam ima alate koji su mu potrebni za pobjedu. Vidjet ćemo što će se dogoditi 22.10., gledat ću to i nadati se da ću se boriti s pobjednikom‘‘, rekao je Chandler za MMA Junkie.

‘‘Definitivno ne možete reći da je Islam nedokazan borac, ali možete reći da tu ima nekakve mistike. Postoji određena povezanost koju želimo staviti između Islama i Khabiba, a onda Mendez kaže da je Islam još i bolji od njega. Sam Khabib kaže da je Islam bolji od njega. To je cijela ‘hype‘ mašinerija‘‘, zaključio je Chandler.

Na kraju je rekao da mu je svejedno tko će pobijediti jer se sa obojicom želi boriti, a posebno s pobjednikom ovog mjeseca jer bi to značilo da sljedeći napada titulu.

Linker
21. travanj 2024 03:57