UFC

Michael Chandler: ‘Svi iz Top 5 osim Conora McGregora su me odbili‘

Michael Chandler
 screenshot/YouTube
Za nešto više od tjedan dana dogodit će se UFC debi borba Michaela Chandlera

Još od trenutka kad je krajem ljeta prošle godine postao članom UFC-a, Michael Chandler vrlo je uspješno uspio aktualizirati svoje mjesto u medijima te postati borac čiji se debi u promociji nestrpljivo iščekuje. Nakon raznih špekulacija, svoju borbu dobio je na UFC 257 priredbi, gdje će borbom protiv Dana Hookera zagrijati publiku za sudar Conora McGregora i Dustina Poiriera. No, priznaje kako Hooker nije bio protivnik kojem se nadao.

"Očito je da sam se htio boriti protiv broja dva, tri, četiri ili pet prije nego protiv broja 6. Dan Hooker bio je čovjek koji je prihvatio ono što su svi ostali odbili. Tako da smo tu, 23. siječnja imam sjajnu priliku oko koje sam uzbuđen", rekao je Chandler u razgovoru za TSN, dodatno obrazloživši svoju prvu izjavu:

"Baš svatko od njih, osim Conora, svima je borba bila ponuđena i odbili su me. No, razumijem ih. To su sve momci koji su duboku zagrizli u ovoj diviziji. Bore se tu pet ili deset godina, uložili su svoje vrijeme, krv, znoj i suze. Shvaćam da sam ja došljak i crna mačka svima. I znam da nitko ne želi biti prvi čovjek koji će stupiti u Octagon sa mnom."

Vjeruje kako će nakon što savlada Hookera automatski postati tražena roba i da iduću borbu neće biti teško ugovoriti. Sve s ciljem da se već ove godine promovira u izazivača.

"Dan Hooker je tip koji je prihvatio borbu, a svi ostali su se izvukli na privatne razloge. Najvažnije je kako ja imam potpisan ugovor i borbu ispred sebe. Najveća priredba godine i sunaslovna borba iste. Nije loš način za predstaviti se UFC fanovima", ipak je na kraju izrazio zadovoljstvo dogovorenim.

Chandler namjerava doći u priliku postati tek drugi bivši Bellatorov prvak koji je do trona došao UFC-a. Prije njega je to uspio tek njegov veliki rival iz bivše promocije, Eddie Alvarez.

Linker
03. svibanj 2024 05:56