UFC

Michael Chandler uvjeren da bi pobijedio Islama Makhacheva u hrvačkom meču

 Michael Chandler 

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Tvrdi kako bi američko hrvanje odlično radilo protiv dagestanskog, a otkrio i što vidi kao potencijalno najveći problem u njihovom stilu

Još otkad je stigao u UFC, Michael Chandler uživa veliku popularnost i jako dobro kotira bez obzira na to što mu je trenutni omjer dvije pobjede i tri poraza. Istini za volju, ne postoji dosadna borba u kojoj je jedan od aktera Chandler jer uvijek da uistinu sve od sebe kako bi borba bila što bolja i zanimljivija.

Upravo je to razlog zašto se možda nalazi u situacijama da nepotrebno gubi borbe, no njemu je očito u fokusu da bude atraktivan što je legitimno. Otkad je došao u UFC jednom je i napao pojas, a u to vrijeme ga je držao Charles Oliveira. Imao je Chandler Oliveiru ‘‘na konopcima‘‘ te je bio na korak da postane prvak, no nije uspio.

Sada kada je prvak Islam Makhachev, Chandler se okrenuo njemu te je rekao kako bi ga pobijedio u hrvačkom meču:

‘‘Trenutno nisam u poziciji da govorim kako bi teško prebio Islama Makhacheva u hrvačkom meču. Ali da hrvam s Islamom, pobijedio bih ga. To su totalno dva drugačija stila hrvanja i ja nisam hrvao puno sa stilovima drugih zemalja, ali vjerujem da sam dovoljno hrvao s ljudima koji imaju taj ruski, dagestanski stil. To je nešto drugačije‘‘, rekao je Chandler u ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu.

‘‘Po mom mišljenju, klasično američko hrvanje radi super protiv takvog stila sve dok se možete nositi s tom borbom rukama. Oni su vrlo snažni i mislim da je Islam jako dobar u tome. Drugačiji je osjećaj kad vas oni zgrabe. No vjerujem da bih pobijedio Makhacheva‘‘, dodao je.

Vrlo vjerojatno nikad nećemo saznati kako bi izgledao njihov hrvački meč, no i MMA meč za sada nije toliko izgledan.

Linker
25. travanj 2024 09:48