UFC

Nakon sjajne pobjede Charlesa Oliveire, ne prestaju se nizati reakcije na njegovu izvedbu: ‘On je toliko j***no zanimljiv!‘

Charles Oliveira

 JORDAN JONES Getty Images Via Afp
Dariush je u borbu ušao s osam uzastopnih pobjeda, no Brazilac ga je zaustavio

Charles Oliveira je na uistinu spektakularan način svladao Beneila Dariusha u prvoj rundi sunaslovne borbe na noćašnjem UFC 289. Iako su mnogi očekivali tri runde teškog rata, to se ipak nije dogodilo jer je Oliveira još jednom pokazao zašto je on fanovima omiljeni borac.

Beneil Dariush je u borbu ušao s osam uzastopnih pobjeda, te je po mnogima već time zavrijedio napasti titulu. Ipak, UFC je od njega ipak tražio da se dokaže protiv bivšeg prvaka Oliveire koji nije nastupio još od UFC 280 priredbe i poraza od Islama, a to mu nije uspjelo jer je Brazilac imao uistinu sjajnu izvedbu o kojoj bruji cijeli borilački svijet.

Tako su se na Twitteru oglasili mnogi poznati borci, treneri, novinari i ostali bitni ljudi iz MMA-a, a njihove reakcije pogledajte niže u članku.

Svi dijele isto mišljenje: Oliveira je odradio sjajan posao kada se to nije očekivalo od njega, a hoće li mu to biti dovoljno da napadne pojas, saznat ćemo u skorije vrijeme.

Linker
15. svibanj 2024 13:15