UFC

Nate Diaz prozvao novo ime, a Conoru poručio: ‘Ti se ne možeš boriti, glupane‘

Nate Diaz
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Borac iz Stocktona često podsjeća McGregora na njegovu ozljedu i nemogućnost nastupanja

Ranije tokom dana, imali ste prilike pročitati o sinoćnjoj Twitter raspravi između Tonyja Fergusona i Conora McGregora. Donekle se u tu raspravu uključio i Nate Diaz. UFC-ov borac lake i velter kategorije u iščekivanju je idućeg nastupa, a iako se proteklih tjedana Diaz često povezivao u potencijalnom meču protiv Vicentea Luquea, čini se kako je Nate zainteresiran za drugo ime.

Mlađi brat Nicka Diaza putem Twittera podijelio je fotografiju Tonyja Fergusona. Iako Diaz nije bio rječit te je objavu ostavio bez ikakvog dodatnog teksta, jasno je na što Nate aludira tim ''tvitom''. Borba Natea Diaza i Tonyja Fergusona nešto je što bi svaki MMA fan rado pogledao, unatoč tome što su oba borca u gubitničkim nizovima.

Ferguson i Diaz oduvijek su miljenici fanova zbog svoje srčanosti i borbenog duha. Dodamo li na sve to njihove atraktivne borilačke stilove te fantastičnu kondiciju i tempo kojim se bore, sigurno bi gledali odličan meč.

Conor McGregor i Tony Ferguson sinoć bili usred rasprave putem Twittera, a Irac je čak zaprijetio i ubojstvom Tonyja Fergusona ukoliko se budu borili.

''Ti i ja ćemo se boriti jedan dan, a ja ću onda okončati tvoj život. Novac. Moć. Već sam osvojio sve pojaseve i novac u ovoj igri. Samo želim ubiti jednog od vas štakora i to je jedina stvar koja mi je preostala za učiniti. Gledajte me kako to radim. Samo na PPV.'', napisao je Conor u ''tvitu'' koji je kasnije obrisao.

Nate Diaz nije propustio priliku uključiti se i podsjetiti ''Notoriousa'' na njegovu tešku ozljedu noge koju je zadobio u srpnju protiv Dustina Poiriera.

''Ti se ne možeš boriti, glupane.'', napisao je Nate.

Preostaje nam vidjeti što UFC-ovi matchmakeri imaju u planu za borce kao što su Tony Ferguson i Nate Diaz. Neovisno o njihovim porazima i nešto lošijim izdanjima u posljednjim mečevima, radi se o dvojici boraca koje će MMA fanovi uvijek rado popratiti.

Linker
18. travanj 2024 19:37