UFC

Oliveira želi McGregora i Diaza istu večer, McGregor mu odgovorio: ‘Vrati se u svoju favelu‘

Oliveira, McGregor, Diaz

 Screenshot(youtube, Ufc)
McGregoru nije dugo trebalo da odgovori na Oliveirin suludi prijedlog

Iako je odnio pobjedu protiv Justina Gaethjea prošlu subotu, Oliveira više nije prvak jer mu je titula oduzeta zbog prekoračenja težine. Laka kategorija trenutno nema prvaka, a prijedlozi za borbu za upražnjenu titulu dolaze sa svih strana. Odmah nakon proglašenja pobjednika prozvao je McGregora.

"Ovo je poruka za čitavu diviziju: Ja sam problem ovdje! Ja sam odabrani, ja sam šampion, ovo je moj pojas i on bi trebao biti kod mene. Dana White, nije me briga tko je idući. Neću birati. Hej Conor McGregor, hoćeš li se vratiti ili ćeš nastaviti bježati?"

Charles Oliveira ovaj put je prozvao Conora McGregora i Natea Diaza tako da je Dana Whitea pitao može li se boriti protiv obojice u istoj večeri.

"Samo da se zna, volim obarati rekorde i želim oboriti još jedan. Borit ću se dva puta u jednoj večeri. Prvo ću nokautirati McGregora, a onda ću Diaza prisiliti na tapkanje. Što misliš o tome Dana White?"

Popularni Irac ovaj suludi prijedlog nije ozbiljno shvatio, ali nije mu dugo trebalo da odgovori Oliveiri u svoj stilu.

"Začepi propalico jedna, vrati se u svoje favele i plati za svoj dug."

Ovime je McGregor aludirao na dio honorara koji Oliveira mora platiti Justinu Gaethjeu zbog prekoračenja težine. Postojala je i sumnja da je netko petljao po vagi prebacivajući funte u kilograme i time stvorio razliku od 0.5 funti.

McGregor je nedavno odbio Oliveirin izazov rekavši kako mu se sviđa biti građen kao "frižider", ciljajući na svoju trenutnu mišićavu građu. Irac je već mjesec dana u punom trenažnom procesu i sprema se za svoj veliki povratak.

Linker
29. travanj 2024 21:24