UFC

Otkazana jedna borba glavnog programa večerašnje UFC priredbe

Cody Stamann vs. Askar Askar
 screenshot (YouTube)
Glavni program UFC Fight Nighta 184 sadržavat će pet umjesto planiranih šest borbi

Nažalost, nije sve moglo proći bez problema po pitanju programa priredbe kojom se UFC vratio u Las Vegas. Samo par sati prije nego bi prvi borci trebali ući u Octagon, došlo je do otkazivanja jedne borbe i to borbe koja se trebala naći na glavnom programu. Bez nastupa ostaju bantamaši Cody Stamann i Askar Askar.

Do toga je došlo nakon što je liječnička komisija danas odlučila kako Askaru neće dati dozvolu za borbu, no nije navedeno iz kojih točno razloga. Ovaj borac uskočio je prošlog tjedna kao zamjena, no s njim jučer nije bilo nikakvih problema. Uspješno je skinuo kilograme te je na sučeljavanju izgledao spremno i nije se moglo pretpostaviti da će doći do ikakvih problema.

26-godišnji Askar došao je u UFC kao vrlo uspješan borac regionalne scene te je do sada ostvario 11 pobjeda i jedan poraz u karijeri. 31-godišnjem Stammanu ovo je trebala biti prva borba nakon srpnja prošle godine i poraza od Jimmieja Rivere. Glavni program priredbe koju predvode Alistair Overeem i Alexander Volkov na ovaj način ostaje na pet borbi. Uvodni program, koji započinje u 23 sata, i dalje sadrži sedam borbi.

Linker
19. travanj 2024 15:46