UFC

Overeem se javio nakon poraza i otkrio kakvi su mu planovi za bližu budućnost

Alistair Overeem
 screenshot
Mnogi se pitaju jesmo li svjedočili posljednjoj borbi Alistaira Overeema

Svima koji su pratili borbu Alexandra Volkova i Alistaira Overeema nije promakla činjenica da je legendarni Nizozemac odradio vrlo loš nastup, borbu u kojoj kao da mu je nedostajalo elana. Posebno je to neobično za borca koji mjesecima najavljuje svoj posljednji pohod na vrh. Očekivalo se da će biti spreman ostaviti posljednji atom snage u Octagonu, ali to se nije dogodilo.

Kako je doživio poraz nakon kojeg se teško može očekivati da će se ponovno vratiti u priliku gdje može konkurirati za poziciju izazivača, mnogi su se pitali jesmo li ga gledali posljednji put. Odgovor na to možete pokušati pronaći u njegovom obraćanju na Instagramu.

"Alexandre Volkov, ti si pravi ratnik i čestitam ti na pobjedi. Jučer nije bila moja noć. Nisam se mogao oporaviti od udarca u prvoj rundi koji mi je slomio nos", napisao je kratko Overeem uz fotografiju s kraja borbe, odmah se okrenuvši budućnosti:

"Moj prioritet je oporaviti se i provesti zasluženo vrijeme s obitelji. Vrlo brzo bit ću ponovno u dvorani. Hvala vam svima na podršci."

Iz ove poruke teško je zaključiti kakvi su Alistairovi borilački planovi. Vjerojatno nije htio nikakve odluke donositi tako naglo i prije nego što porazgovara s bitnim ljudima u svom životu, prije svega s obitelji i trenerima.

Ako je ovo bila posljednja borba u "Reemovoj" karijeri, svi možemo biti ponosni što smo bili svjedocima jednog velikog borca i sjajne osobe. Možete biti njegov fan ili ne, ali vjerujemo da ga svi cijenite, kao i sve što je postigao te kakav je utjecaj na borilački sport ostavio.

Ukoliko se Alistair odluči na još koju borbu, možemo se samo nadati da ovo viđeno za vikend nije njegova sadašnja realnost nego samo loš dan. Jer svima kojima je stalo do ovog borca to nije bilo niti malo ugodno za gledati. Alexandru Volkovu svaka čast, on je trenutno borac na svom vrhuncu i u naponu snage te ono najbolje od njega možda tek slijedi.

Linker
22. travanj 2024 16:51