UFC

‘Pa on je sve zabrljao!‘ - Lewis je nakon prve runde dobio dodatnu motivaciju

Derrick Lewis
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Čim je počela druga runda, bilo mi je jasno što će se dogoditi...‘

Curtis Blaydes puno je manje od očekivanog pokušavao hrvati protiv Derricka Lewisa. Kao da je 'Razor' nakon nekoliko uspješnih napada na nogama dobio samopouzdanje i zaboravio na već provjerenu taktiku...

No, Lewis je bio svjestan toga da će Blaydes kad tad ući u rušenje, čekao je onaj pravi trenutak, a onda ispalio aperkat kojim je brutalno uspavao u tim trenucima drugorangiranog izazivača u teškoj kategoriji.

Lewis je tako proteklog vikenda u Las Vegasu upisao svoju četvrtu pobjedu i nizu, a nakon meča je priznao ga je Blaydesovo ponašanje iz prve runde samo dodatno motiviralo da svog suparnika pošalje u carstvo snova.

"Nakon prve runde govorim sam sebi, 'Pa on je sve zabrljao!' To mi je prolazilo kroz glavu. Slušam kako mu njegov trener puni glavu rečenicama poput - 'Dobar si, dobro ti ide', a ja si mislim, 'OK, samo nastavi tako'. Da, to sam si govorio. Čim je počela druga runda, znao sam da će pokušati nešto malo na nogama, a onda krenuti na rušenje. Samo sam trebao biti strpljiv", rekao je Lewis nakon meča.

A strpljivost mu se isplatila i udarac koji je uvježbavao tijekom priprema savršeno je odsjeo na Blaydesovoj bradi i osigurao mu vrlo bitnu, ali i atraktivnu pobjedu.

Koga želite za idućeg Lewisovog protivnika?

Linker
19. travanj 2024 19:38