UFC

Paddy Pimblett uvjeren u pobjedu: ‘Imat ću cijelu publiku za sebe, neće znati što se događa‘

Paddy Pimblett

 Instagram, Paddy Pimblett
Idućega tjedna ga čeka iskusni Gordon

Osim meča za titulu u poluteškoj kategoriji između Jana Blachowicza i Magomeda Ankalaeva, UFC 282 idućega tjedna donosi mnoštvo zanimljivih borbi. Jedna od njih je svakako i ona između Paddyja Pimbletta i Jareda Gordona, a bit će to treći Paddyjev nastup u ovoj godini.

Protivnik će mu biti veteran Jared Gordon, koji je barem na papiru najteži test za popularnog Pimbletta do sada. U trenutno posljednjem meču Gordon je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Leonarda Santosa, a njemu će ovo kao i Paddyju biti treći nastup ove godine.

Pimblett je do sada u UFC-u nastupao tri puta i sva tri protivnika je završio, a prvu dvojicu čak u prvoj rundi. Jedino je borba protiv Leavitta došla do druge, a svije viđenje nadolazaćeg meča dao je i Paddy:

‘‘Samo brzinska analiza ovog lika s kojim se borim. On uvijek pokušava malo-pomalo doći do pobjede, a ja pokušavam nokautirati likove jednim udarcem. Jared Gordon, poštujem te. Sviđaš mi se kao osoba, ali kao borac nisi na mom nivou i tvoja brada ide sa mnom doma‘‘, rekao je Pimblett na svom YouTube kanalu.

‘‘Ja sam bolji na nogama, imam bolji BJJ i imam bolje hrvanje. Imat ću i cijelu publiku iza sebe tako da će se on pitati što se događa oko njega. Bit ćemo u Americi i svi će navijati za mene. On je dobar borac, ali postoje leveli u ovoj igri‘‘, zaključio je Paddy.

Pimblett i Gordon bore se idućega tjedna na UFC 282 priredbi.

Linker
19. travanj 2024 21:41