UFC

Paulo Costa prekinuo suradnju s menadžerom: Od sad će ga zastupati njegova djevojka

Paulo Costa

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Kaže da nije bilo nikakvih negativnosti

Nešto manje od dva tjedna ostalo je do meča između Paula Coste i Lukea Rockholda. ‘Borrachinha‘ se posljednji puta borio krajem prošle godine kada ga je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Marvin Vettori. Ta borba je vjerojatno većini ostala u pamćenju kao ona u kojoj se pojavio toliko pretežak da je morao skidati i za polutešku kategoriju jer je Vettori i na to pristao.

Nedavno je Costa prekinuo suradnju s dosadašnjim menažerom Wallidom Ismailom. Iako je istaknuo kako tu nije bilo nikakvih tenzijam priča je svejedno zanimljiva jer će ga od sad zastupati – njegova djevojka.

‘‘Nemam ništa loše za reći o Wallidu. On je iskrena osoba i vrlo je profesionalan, za njega imam samo riječi hvale. Jednostavno imamo drugačije vizije moje karijere i zbog toga smo odlučili da više nećemo raditi skupa‘‘, rekao je Costa.

Također, otkrio je kako će se za njegovu karijeru od sad brinuti njegova djevojka, Tamara Alves. Valja istaknuti kako je Costa već drugi poznati UFC borac koji je u posljednjih nekoliko mjeseci otišao od Ismaila. Prvi je bio Deiveson Figueiredo, a njegov razlog je bio neslaganje s menažerom oko UFC-ove politike privremenih prvaka.

Paulo Costa borit će se protiv veterana Lukea Rockholda 20. ovog mjeseca na UFC 278 priredbi, a njihova borba će biti sunaslovna borba večeri.

Linker
12. travanj 2024 02:16