UFC

Pogledajte brutalnu najavu za UFC-ov spektakl s tri meča za titulu: Rakić otvara fantastični ‘main card‘!

Israel Adesanya
 Screenshot (YouTube, UFC)
Velika borilačka priredba koja se održava 6. ožujka donosi nam pregršt atraktivnih dvoboja

Iz UFC-a nam stiže najava za vjerojatno najveći MMA event u 2021. godini.

Svi fanovi koji s nestrpljenjem iščekuju 6. ožujka kada se održava UFC 259 sada su dobili gotovo pa dvije minute dugačak video koji će ih još jednom podsjetiti kakav nas to spektakl čeka prvog vikenda u trećem mjesecu.

Čak tri borbe za titulu gledat ćemo u istoj večeri!

Aktualni UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji Israel Adesanya preselio se privremeno u polutešku gdje će napasti tron Poljaka Jana Blachowicza. Za njih je dvojicu, očekivano, osigurano mjesto u glavnoj borbi večeri.

U sunaslovnom meču priredbe gledat ćemo Amandu Nunes koja će svoju titulu braniti protiv izazivačice Megan Anderson, a prije djevojki iz perolake u kavezu će se naći prvak iz bantama Petr Yan i sve opasniji Aljamain Sterling.

U nedjelju objavljeni službeni raspored otkrio nam je i da ćemo na glavnom dijelu programa gledati Islama Makhacheva i Drewa Dobera, a sjajna vijest za sve fanove s ovih prostora je ta da će 'main card' otvoriti Aleksandar Rakić i bivši izazivač Thiago Santos!

Podsjetimo i na to da bi na uvodnom programu svoj UFC debi trebao odraditi neporaženi srpski borac Uroš Medić (6-0) kojeg čega borba s Aalonom Cruzom.

Linker
20. travanj 2024 04:03