UFC

Pogledajte izjave kojima je Blachowicz pridobio srca publike, a Pimblett navukao na sebe nove ‘hejtere‘

  Jan Blachowicz 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Dvije vrlo različite ličnosti

I dalje se sliježu dojmovi nakon s jedne strane odličnog, a s druge strane kontroverznog eventa. Vidjeli smo tu mnoštvo sjajnih završetaka, ali i sudačke odluke o kojima će se pričati još neko vrijeme. U glavnoj borbi večeri, osim neriješenog ishoda upečatljiv je također ostao i Janov govor nakon borbe, kao i izjave Paddyja Pimbletta nakon kontroverzne pobjede.

Nakon proglašenja pobjednika, tj. objave neriješenog rezultata, Jan je prvo čestitao svom protivniku, a onda mu htio i podići ruku, što je Ankalaev odbio.

"Sa sigurnošću mogu reći da nisam dobio ovu borbu. Morat ću još jednom pregledati snimku. Možda možemo odraditi revanš i to je to. Ja nisam sudac." - rekao je Jan Joe Roganu u intervjuu koji je dao nakon borbe. Rogan ga je također pohvalio da je to veoma častan potez od njega što je priznao da je izgubio. Za vrijeme Ankalaevog intervjua Jan se ubacio i rekao Roganu kako mu trebaju dati pojas.

"Dajte čovjeku pojas!" - time je Poljak aludirao na to kako smatra da je Ankalaev trebao biti proglašen pobjednikom borbe. Jako ponizna i iskrena gesta od bivšeg prvaka, te nešto radi čega ga publika voli i respektira. Nešto što se ne može reći za primjerice Paddyja Pimbletta.

Unatoč tome što ostaje dojam kako je Jared Gordon gotovo sigurno uzeo prvu i treću rundu, te da su Pimblettu suci kroz iglene uši uspjeli navući pobjedu, ‘The Baddy‘ je svojom izjavom u Oktagonu navukao na sebe mnoštvo novih ‘hejtera‘.

"Ovo nije bilo ni blizu. Kontrolirao me samo u trećoj rundi. Uzeo sam prve dvije runde, a u trećoj sam malo usporio. Znao sam da sam dvije runde u prednosti i nisam se htio upuštati u nikakve nepotrebne rizike i opasnosti da izgubim borbu. Siguran sam u to da sam prve dvije runde s lakoćom dobio."

Također je vikao publici da je njegova borba bila borba večeri, što se mnogima nije svidjelo.

Linker
19. svibanj 2024 20:53