UFC

Potvrđen ‘main card‘ za veliki UFC 263: Dvije borbe i dva revanša za UFC-ovu titulu!

Israel Adesanya
 ERIK KABIK/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA
Društvo iz UFC-a prekinulo je nagađanja i objavilo popis borbi za event koji se održava u lipnju

Lokaciju još uvijek nemamo, ali je zato potvrđen 'main card' predviđen za priredbu koja nas čeka 12. lipnja.

UFC 263 predvodit će okršaj za titulu u srednjoj kategoriji. Israel Adesanya vraća se s izleta uz poluteškoj i svoj pojas brani protiv njemu dobro poznatog Talijana Marvina Vettorija koji je ovu priliku izborio zahvaljujući čak pet pobjeda u nizu. Vettori i 'Izzy' već su se borili u travnju 2018. godine, a tada je pobjeda podijeljenom odlukom otišla u ruke danas aktualnog prvaka.

Iste večeri gledat ćemo još jednu pojasa vrijednu borbu, a ujedno i još jedan revanš. Deiveson Figueiredo i Brandon Moreno nisu nas mogli ostaviti na onom neodlučenom ishodu iz prosinca prošle godine pa će tako u svojim prvim nastupima nakon UFC-a 256 pokušati reprizirati spektakularni okršajem. A to je onaj prvi definitivno i bio.

UFC 263 donosi nam i novi nastup brazilskog veterana Demiana Maie koji će u posljednjoj borbi po aktualnom ugovoru s vodećem MMA promocijom, a možda i posljednjoj u karijeri, za protivnika imati Belala Muhammada.

Paul Craig i nekadašnji protivnik Darka Stošića Jamahal Hill sudionici su još jednog atraktivnog susreta, a na glavnom programu gledat ćemo i Drewa Dobera kojeg čeka Brad Riddell.

Linker
19. travanj 2024 14:36